Spender, Matthew - In het hart van Toscane

Schrijver:
Titel: In het hart van Toscane
ISBN: 9789022531037
Taal: Nederlands
Uitgever: Boekerij
Bijzonderheden: 2002, paperback, vergeeld, goed exemplaar
Prijs: € 6,00
Verzendkosten: € 4,20 (binnen Nederland)
Meer info:
"We gingen in Siena wonen vanuit een opwelling, het dunne blauwe licht van de stad Londen waren we beu. Een of twee jaar, zeiden we, niet meer, want anders zou het hooizaad in onze haren ontkiemen en zouden onze rode bloedlichaampjes dichtslibben met wijndroesem."
Midden jaren zestig vertrok de jeugdige beeldhouwer en schilder Matthew Spender met zijn vrouw naar Toscane - om er nooit meer weg te gaan. In In het hart van Toscane vertelt hij over de olijven, de wijn en de gesprekken met buren en boeren en in wisselende hoofdstukken ook over kunst en cultuur van de streek.
Wat Matthew Spenders boek zo bijzonder maakt is dat hij niet alleen van het verloop van de seizoenen, de omgang met de Italiaanse werklui en het binnenhalen van de olijvenoogst verhaalt, maar ons ook deelgenoot maakt van zijn zoektocht naar de marmergroeven van Michelangelo en zijn omzwervingen in de steden en musea.
Verder lezen

Ann d'er Winkel

zakelijk

Ann d'er Winkel uit Driebergen-Rijsenburg

Logo Ann d'er Winkel

De getoonde portokosten bij het boek zijn de portokosten per bestelling in Nederland voor thuisbezorging. Bestellingen worden, na betaling, verstuurd tijdens openingsdagen. Portokosten worden per bestelling gerekend en niet per boek. Ophalen in Driebergen is ook mogelijk (graag vermelden bij bestellen) Retourkosten voor koper. Kijk bij www.annderwinkel.nl voor meer informatie.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Spender, Matthew - In het hart van Toscane