Masino , Marcia - De tarot uw persoonlijke leidraad

Schrijver:
Titel: De tarot uw persoonlijke leidraad
Taal: Nederlands
Uitgever:
Bijzonderheden: als nieuw, nieuwstaat
Prijs: € 14,00
Verzendkosten: € 8,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Om de tarot van A tot Z te beheersen is dit boek een uitstekende leidraad.

DE TAROT UW PERSOONLIJKE LEIDRAAD is voortgekomen uit de ondervindingen die de schrijfster MARCIA MAS1NO heeft opgedaan bij het lesgeven in Tarotlezen. Omdat haar bleek dat de meeste mensen. die op eigen houtje de Tarot trachten te lezen. van de ene onzekerheid in de andere vallen. schreef zij een inleidend boek. waarin de lessen zo zijn opgezet. dat de lezers hun vooruitgang zelf kunnen controleren aan de hand van antwoorden die ze achter in ieder hoofdstuk plaatste. Bovendien heeft ze de meest voorkomende vragen gecategoriseerd, waardoor het voor iedereen mogelijk is praktische, directe resultaten te behalen en niet op uitzichtloze zijpaden te verdwalen.
Het in duidelijke, eenvoudige bewoordingen geschreven boek neemt de lezer aan de hand van zijn eigen vraagstelling stap voor stap door de stof mee en levert op die manier een zodanig inzicht in de betekenis en duiding van de kaarten. dat iedere lezer aan het einde van het boek kan zeggen: Zo, ik beheers de Tarot van A tot Z. Door zijn compleet- en levendigheid is MASINO’s DE TAROT UW PERSOONLIJKE LEIDRAAD voor zowel leek als gevorderde één van de meest geslaagde handleidingen over het Tarotspel geworden.

Onder de vele boeken die de laatste jaren over de Tarot verschenen zijn, gooit het instructieboek van de Amerikaanse Masino hoge ogen. In de eerste plaats, omdat de schrijfster door haar stap voor stap benadering van de stof deze zo ‘voorkauwt’ dat iedereen er mee uit de voeten kan. In de tweede plaats, omdat zij de lessen zo heeft opgezet, dat de lezers zelf hun vooruitgang kunnen controleren via de antwoorden, die ze achter ieder hoofdstuk geeft. Ten derde, omdat Masino de meest voorkomende vragen heeft gecategoriseerd, wat eindeloos gezoek voorkomt en directe resultaten oplevert. Een ideale aanvulling op de werken van Banzhaf, Greer, Konraad en Ton, en zonder twijfel de meest complete en meest praktische handleiding over de Tarot tot heden. Een prettige bijkomstigheid is, dat de schrijfster de kaarten van Waite gebruikt. Deze zijn nu eenmaal het best begrijpelijk èn verkrijgbaar

pakket
ALS NIEUW, NIEUWSTAAT, VERKLEURING, VASTE PRIJS
Verder lezen

De Oorsprong uit Nieuw Roden

zakelijk

Logo De Oorsprong

KIJK OOK IN SPAM voor onze mails.
==============
==============
Verzending in Nederland:
Alle brievenbuspost wordt verzonden voor € 4,40
Pakketpost € 8 euro.
Verzendkosten buitenland: op aanvraag.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Masino , Marcia - De tarot uw persoonlijke leidraad Masino , Marcia - De tarot uw persoonlijke leidraad

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Oorsprong

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Oorsprong
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Boekhandel de Oorsprong
    Kamer van Koophandel nummer: 01155663
    NL001442341B29
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Oorsprong een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Oorsprong vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Oorsprong kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.