Pietersma, D. - Zwart op wit / praktische schrijfvaardigheid vo

Schrijver:
Titel: Zwart op wit / praktische schrijfvaardigheid voor volwassenen
ISBN: 9789046900390
Taal: Nederlands
Uitgever: Coutinho
Bijzonderheden: 2007, paperback
Prijs: € 12,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Zwart op wit + website is een boek van D. Pietersma uitgegeven bij Coutinho met inlogcode voor website isbn 9789046900390 Formulieren invullen en briefjes schrijven zijn voor veel mensen in Nederland alledaagse handelingen. Zo moet je bijvoorbeeld een formulier invullen om een bankrekening te openen, of een briefje schrijven als je een leerkracht wilt laten weten dat je kind naar de tandarts moet. Maar voor wie het Nederlands niet de moedertaal is, kan het schrijven in dergelijke cruciale praktijksituaties lastig zijn. Met 'Zwart op wit' kunnen cursisten zich trainen in het opstellen van briefjes en het invullen van formulieren. Het boek bestaat uit drie delen: 1 Burgerschap, 2 Onderwijs, Gezondheid en Opvoeding (OGO), en 3 Werk. De vele schrijfopdrachten zijn geordend aan de hand van deze drie thema's. Met de checklist aan het einde van iedere opdracht kunnen cursisten zelf hun opdrachten controleren. Ook zijn er speciale portfolio-opdrachten, die gebruikt kunnen worden als onderdeel van het inburgeringsexamen. Dit werkboek is bedoeld voor volwassen anderstaligen met niveau A1 of A2 van het Europees Referentiekader. Ook anderen, laaggeletterden of moeilijk lerenden, kunnen veel aan dit boek hebben.
Verder lezen

appeltje uit Heemstede

particulier

Logo appeltje

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Pietersma, D. - Zwart op wit / praktische schrijfvaardigheid voor volwassenen Pietersma, D. - Zwart op wit / praktische schrijfvaardigheid voor volwassenen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij appeltje

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met appeltje
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en appeltje een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van appeltje vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • appeltje kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.