Aristides, Juliette - De Klassieke School - Tekentechnieken

Schrijver:
Titel: De Klassieke School - Tekentechnieken
ISBN: 9789043911481
Taal: Nederlands
Uitgever: Tirion Art
Bijzonderheden: 2008, 143pp, Gebonden
Prijs: € 79,50
Verzendkosten: € 4,85 (binnen Nederland)
Meer info:
De Klassieke School, Tekentechnieken.

De klassiek opgeleide kunstenares Juliette Aristides is de auteur van deze uitgave. Aristides gebruikt de werken van oude meesters en de meest gerespecteerde realistische kunstenaars van vandaag om principes te onthullen en te onderwijzen. In eigen tempo kunnen de studenten geleidelijk aan hun vaardigheden ontwikkelen. Met praktijkgerichte oefeningen voor het maken van o.a. stillevens en portretten. De klassieke school; is ideaal voor de kunststudent die op zoek is naar een tijdloos en visueel onderwijsmodel op tekengebied.

143 Pagina’s
Boek is als nieuw.
Verder lezen

MAISON DES LIVRES

particulier

MAISON DES LIVRES uit 's-Hertogenbosch

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Aristides, Juliette - De Klassieke School - Tekentechnieken Aristides, Juliette - De Klassieke School - Tekentechnieken Aristides, Juliette - De Klassieke School - Tekentechnieken Aristides, Juliette - De Klassieke School - Tekentechnieken Aristides, Juliette - De Klassieke School - Tekentechnieken Aristides, Juliette - De Klassieke School - Tekentechnieken

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij MAISON DES LIVRES

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met MAISON DES LIVRES
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en MAISON DES LIVRES een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van MAISON DES LIVRES vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • MAISON DES LIVRES kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.