Karin Slaughter - Stille zonde

Schrijver:
Titel: Stille zonde
ISBN: 9789023492481
Uitgever: Cargo
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 17,70
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Stille zonde is een spannende thriller geschreven door Karin Slaughter. Het boek is het achtste deel in de populaire Grant County-serie en volgt het leven van Sara Linton, een kinderarts en lijkschouwer, en haar ex-echtgenoot Jeffrey Tolliver, de politiechef van Grant County.

Het verhaal begint wanneer een jonge vrouw genaamd Allison Spooner wordt verkracht en vermoord. Sara en Jeffrey worden opgeroepen om de zaak te onderzoeken en ontdekken al snel dat er meer aan de hand is dan ze aanvankelijk dachten. Terwijl ze dieper graven, komen ze terecht in een web van leugens, bedrog en geheimen die de hele stad lijken te omhullen.

Terwijl Sara en Jeffrey proberen de waarheid te achterhalen, worden ze geconfronteerd met hun eigen persoonlijke problemen. Sara worstelt met haar gevoelens voor Jeffrey, terwijl hij probeert zijn eigen demonen uit het verleden te overwinnen. Ondertussen wordt de druk om de moordenaar te vinden steeds groter, omdat er meer slachtoffers vallen en de gemeenschap in angst leeft.

Stille zonde is een meeslepende thriller die de lezer vanaf het begin in zijn greep houdt. Karin Slaughter weet de spanning op te bouwen door middel van plotwendingen en onverwachte gebeurtenissen. De personages zijn goed uitgewerkt en hebben allemaal hun eigen complexe achtergrondverhaal, waardoor ze realistisch en boeiend zijn.

Wat dit boek onderscheidt van andere thrillers is de aandacht voor de psychologische aspecten van de personages. Slaughter weet op meesterlijke wijze de innerlijke gedachten en emoties van Sara en Jeffrey te beschrijven, waardoor de lezer een dieper inzicht krijgt in hun motivaties en angsten. Dit draagt bij aan de geloofwaardigheid en diepgang van het verhaal.

Daarnaast behandelt Stille zonde ook belangrijke thema's zoals misbruik, trauma en de impact van geheimen op mensen en gemeenschappen. Slaughter schuwt niet om de donkere kanten van het menselijk bestaan te verkennen en laat de lezer nadenken over de complexiteit van goed en kwaad.

Al met al is Stille zonde een meeslepende thriller die de lezer van begin tot eind in zijn greep houdt. Met zijn sterke plot, goed ontwikkelde personages en aandacht voor psychologische diepgang, is het een boek dat zowel fans van het genre als nieuwe lezers zal aanspreken. Karin Slaughter bewijst opnieuw waarom ze een van de meest geliefde thrillerauteurs van deze tijd is.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Karin Slaughter - Stille zonde