157 x Utrecht / van Abcoude tot Zijderveld

Schrijver:
Titel: 157 x Utrecht / van Abcoude tot Zijderveld
ISBN: 9789059773950
Taal: Nederlands
Uitgever: VCL/West-Friesland
Bijzonderheden: 2008, paperback, goed exemplaar
Prijs: € 6,50
Verzendkosten: € 4,20 (binnen Nederland)
Meer info:
Het is een van de mooiste provincies van ons land: Utrecht. De provincie van historische binnensteden, prachtige kastelen en adembenemende natuur. 117xUtrecht neemt de lezer mee op een reis door Utrecht, vol prachtige full colour gedrukte foto’s en vlot geschreven teksten.
Alle plaatsen in Utrecht van A tot Z!
Het provincieboek over Utrecht is de vijfde in een serie over de Nederlandse provincies. Eerder verschenen al 419xFriesland, 326xNoord-Holland, 218xOverijssel en 47xFlevoland. In de teksten staat de vraag centraal: hoe was het vroeger en hoe is het nu? Dat levert prachtige dorps- en stadsportretten op, vol wetenswaardigheden over Nederlands kleinste provincie, die desondanks zo’n 1,17 miljoen inwoners telt.
Verder lezen

Ann d'er Winkel

zakelijk

Ann d'er Winkel uit Driebergen-Rijsenburg

Logo Ann d'er Winkel

De getoonde portokosten bij het boek zijn de portokosten per bestelling in Nederland voor thuisbezorging. Bestellingen worden, na betaling, verstuurd tijdens openingsdagen. Portokosten worden per bestelling gerekend en niet per boek. Ophalen in Driebergen is ook mogelijk (graag vermelden bij bestellen) Retourkosten voor koper. Kijk bij www.annderwinkel.nl voor meer informatie.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

 - 157 x Utrecht / van Abcoude tot Zijderveld