Brigitte Bardot - Collection

Schrijver:
Titel: Brigitte Bardot - Collection
ISBN: 5050582567250
Uitgever:
Bijzonderheden: Als nieuw. DVD. Discs als nieuw, kartonnen omslag kan wat lichte gebruikssporen hebben, met Nederlandse ondertiteling.
Prijs: € 36,40
Verzendkosten: Gratis (binnen Nederland)
Meer info:

Shalako

De ervaren jager Shalako (Sean Connery) leidt een jachtexpeditie door New Mexico. Daar stuiten ze op een kamp van Europese aristocraten die door Indianen gegijzeld worden. Na de vernietiging van het kamp voert Shalako de overlevenden door het woeste en vijandige landschap.


Contempt (le Mépris)

Wanneer Paul (Michel Piccoli) de opdracht krijgt om het scenario te herschrijven van de Odyssee-film die Fritz Lang in Rome draait, begint hij aan zijn eigen odyssee. Hij vertrekt naar Rome met zijn vrouw Camille (Brigitte Bardot), die hij aanbidt, maar onderweg vertelt ze hem dat ze hem hartgrondig veracht.


Naughty Girl (Cette Sacrée Gamine)

Omdat hij van valsemunterij beticht wordt, vertrouwt nachtclubeigenaar Paul Latour zijn "oogappel" Brigitte (Brigitte Bardot) toe aan de goede zorgen van zijn vriend Jean (Jean Bretonniere). Hoewel Brigitte een ware ongeluksmagneet is, slaagt ze er uiteindelijk toch in om Jeans hart te veroveren. Ze ontmaskeren de echte valsemunters, om Pauls naam te zuiveren en hun prille liefde vrij spel te geven.


Love on a Pillow (Le Repos du Guerrier)

Geneviève (Brigitte Bardot), een jonge vrouw van goede huize, verijdelt een zelfmoordpoging van Renaud (Robert Hossein), een jonge, cynische en corrupte rebel. Voor haar is hij een godsgeschenk, de man die haar uit haar burgerleventje zal bevrijden.


Come dance with me (Voulez-vous danser avec moi?)

Na een ruzie met zijn kersverse vrouw Virginie (Brigitte Bardot) beleeft Hervé (Henri Vidal) een avontuurtje met Anita, de eigenaresse van een dansschool. Zij is van plan om hem met deze misstap te chanteren. Wanneer Anita (Dawn Addams) echter vermoord wordt aangetroffen en Hervé als de schuldige wordt aangewezen, besluit Virginie zich met de affaire te bemoeien


Beeld: 4:3, 2.35:1

Geluid: Dolby Digital Mono

Taalkeuze: Engels, Duits, Frans, Spaans

Ondertiteling: Nederlands

Extra's:

Fotogalerie

Verder lezen

Boekhandel Moos uit Weesp

zakelijk

Logo Boekhandel Moos

Verzendkosten:
Brievenbuspakje in Nederland:
€ 3,95 inclusief BTW.
Prijs pakket Postnl naar een huisadres (of als u wenst ophalen bij een PostNL,even aangevend dan) in Nederland:
€5,95 inclusief BTW.
Prijs pakket Postnl naar een huisadres in België : €8,95 inclusief BTW.
Prijs pakket Postnl Parcelshop naar een huisadres in Duitsland : €9,25 inclusief BTW.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

 - Brigitte Bardot - Collection