Manen Pieters, Jos van - Zwerftocht naar het geluk (Omnibus: Go

Schrijver:
Titel: Zwerftocht naar het geluk (Omnibus: Gods geheimschrift / Er gebeurt geen wonder / Dit is mijn haven)
ISBN: 9789024218431
Taal: Nederlands
Uitgever: J.H. Kok, Kampen, 4e druk, 1988
Bijzonderheden: Gebonden met stofomslag, 413 bladzijden. Omslag is (incl. stofomslag) geplastificeerd, naam voorin)
Prijs: € 2,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Gods geheimschrift
Dis is de roman van de jonge echtgenoten Arjaan en Roelie Huidekoper. Tijdens hun verloving hebben zij met veel moeilijkheden te kampen gehad. Na hun huwelijk verwacht Roelie al spoedig een baby. Het dochtertje wordt echter geboren met een bloedvatengezwel in haar gezichtje. De ouders gaan met hun kind een lange lijdensweg. Hoe meer Arjaan het verdriet leert aanvaarden, hoe groter de opstandigheid van de jonge moeder wordt. Door dit verschil in instelling ontstaat er een vervreemding tussen hen. Arjaan lijdt minder onder dit gebrek aan contact, omdat hij begrip vindt bij een huisvriendin. In Roelie ontwaken dan de argwaan en de jaloezie en zij maakt haar man het leven erg moeilijk. De weg naar het geluk wordt letterlijk een zwerftocht. Tenslotte is het hun dochter zelf, die op die zwerftocht een gids wordt.

Er gebeurt geen wonder
Veel mensen leven met het vertwijfelde gevoel dat God met de rug naar hen toe staat en geen aandacht aan hun persoonlijke noden en verlangens schenkt. Tot hen behoort Huibert Luteijn, 33 jaar, journalist. Na een ongeval, dat zijn vrouw het leven kostte, vergooit hij zijn baan op een dagbladredactie om naar het buitenland te trekken. Hij zwerft enkele jaren door Europa. Daarna verblijft hij geruime tijd in een Frans dorp, omgeving Parijs. Maar ook in de romantische Franse sfeer en het fel levende Parijs is de eenzaamheid zijn trouwste metgezel. En dan zijn er twee jonge vrouwen. Gonnie de Keizer, Huibs schoonzuster, die zijn dochtertje liefdevol verzorgt. Gonnie, mooi en met een nobel karakter. En Violette de Biancourt, de lieve francaise. Maar Huib zit met zijn nimmer aflatende twijfel. Het wordt voor hem steeds moeilijker om het verleden met het heden in zichzelf te verbinden. Er komt een antwoord. Er gebeurt geen wonder. Het is een zaak van vechten om eerlijkheid in het eigen hart.

Dit is mijn haven
David Horn, Claartje Ankersmit en Marijse Mondria zijn de hoofdpersonen in deze roman. Claartje lijdt onder een minderwaardigheidsgevoel. Tussen haar en David groeit een oprechte vriendschap, die in de toekomst voor hen beiden veel zal blijven betekenen. Ongeveer tegelijkertijd gaat de rijpere, volwassen actrice Marijse Mondria een rol spelen in Davids leven. Hij gaat van haar houden. Zij beantwoord zijn liefde niet, maar zoekt zijn gezelschap alleen omdat ze behoefte heeft aan een vast punt in haar vlinderachtige bestaan. Bij Claartje ontwikkelt zich een fijn inzicht in intermenselijke verhoudingen. Zij ontdekt ook dat haar gevoelens voor David er een aspect bij gekregen hebben. Jaloers verwijt ze dan Marijse haar houding tegenover hun vriend. Vanuit deze spannende situatie brengt de schrijfster ons door het ontroerende verhaal naar een hoogtepunt, vanwaar de lezers een geweldig perspectief wordt geboden.
Verder lezen

Boekenprinses uit Nuis

zakelijk
Verzending van boeken vindt plaats na ontvangst van de betaling. Ophalen is mogelijk na afspraak.
Wij reageren altijd binnen 24 uur na uw bestelling. Heeft u binnen deze tijd geen reactie ontvangen, dan is onze mail waarschijnlijk in de spambox terecht gekomen.
We verzenden via DPD. De tarieven voor thuisbezorging bedragen € 4,15 voor brievenbuspost, € 6,00 voor pakketten tot 1 kg en € 6,25 voor pakketten van 1 kg tot 10 kg. Voor pakketten is het mogelijk om deze af te halen bij een DPD parcelshop, bij pakketten tot 1 kg bedragen de verzendkosten dan € 5,00 en bij pakketten van meer dan 1 kg bedragen de verzendkosten dan € 5,25. Boeken worden standaard naar het huisadres gezonden, wilt u liever afhalen bij een parcelshop, dan dit graag bij de bestelling aangeven. Meerdere boeken ineens kopen scheelt verzendkosten.
De verzendkosten naar België bedragen € 7,00 thuisbezorgd.
Verzendkosten naar andere landen zijn op aanvraag.
Retourneren is mogelijk binnen 14 dagen. Retourkosten zijn voor eigen rekening.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Manen Pieters, Jos van - Zwerftocht naar het geluk (Omnibus: Gods geheimschrift / Er gebeurt geen wonder / Dit is mijn haven)

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Boekenprinses

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Boekenprinses
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Boekenprinses
    Kamer van Koophandel nummer: 74918257
    NL860073166B01
  • Na uw bestelling ontvangen u en Boekenprinses een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Boekenprinses vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Boekenprinses kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.