Keuls, Yvonne - Het verrotte leven van Floortje Bloem

Schrijver:
Titel: Het verrotte leven van Floortje Bloem
ISBN: 9789001549121
Taal: Nederlands
Uitgever: Wolters-Noordhoff
Bijzonderheden: Uit 1996, 271 pagina ’s, Boek is gelezen en heeft wat gebruikerssporen
Prijs: € 2,95
Verzendkosten: € 4,99 (binnen Nederland)
Meer info:
Vijftien jaar is Floortje Bloem op het einde van dit boek, waarin haar belevenissen worden verteld. Floortje Bloem, die van zichzelf zegt: 'Ik doe steeds dingen omdat een ander het wil. Ik ben pillen gaan slikken door een ander, met kerels begonnen door een ander, naar een dealer gesleept door een ander. Maar toch kan ik niemand de schuld geven, want ik had toch nee kunnen zeggen, ik kies er toch zelf voor om mee te doen. Want de angst die ik dán heb, is altijd nog kleiner dan de angst om alleen te blijven als ik nee zeg.'
Verder lezen

Esthersboekenplank

zakelijk

Esthersboekenplank uit Poeldijk

Logo Esthersboekenplank

Van elk verkocht boek gaat altijd een gedeelte naar een goed doel!
De boeken die hier op boekwinkeltjes geplaatst zijn, zijn ook direct via onze website https://www.esthersboekenplank.nl/ te bestellen. Op onze website zijn nog meer titels te verkrijgen en komen er elke dag nieuwe titels bij! Verzendkosten binnen Nederland is € 4.99 ongeacht het aantal boeken.
Verzendkosten België zijn € 10.95.
Meerdere boeken ineens kopen scheelt verzendkosten. Wij reageren altijd binnen 24 uur na uw bestelling. Heeft u binnen deze tijd geen reactie ontvangen, dan is onze mail waarschijnlijk in de spambox terecht gekomen.
Retourneren is mogelijk binnen 14 dagen. Retourkosten zijn voor eigen risico en rekening van de koper.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Keuls, Yvonne - Het verrotte leven van Floortje Bloem Keuls, Yvonne - Het verrotte leven van Floortje Bloem Keuls, Yvonne - Het verrotte leven van Floortje Bloem

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Esthersboekenplank

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met Esthersboekenplank
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Esthersboekenplank
  Kamer van Koophandel nummer: 27294718
  NL002023094B97
  https://www.esthersboekenplank.nl/
 • Na uw bestelling ontvangen u en Esthersboekenplank een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Esthersboekenplank vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • Esthersboekenplank kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.