Dick de Vos en Luc de Meersman - Wat zingt daar? Vogels herken

Schrijver:
Titel: Wat zingt daar? Vogels herkennen aan hun zang en roep in Nederland en Vlaanderen (met CD)
ISBN: 9789050111959
Taal: Nederlands
Uitgever: KNNV, 4e druk, 2008
Bijzonderheden: Softcover met flappen in uitstekende conditie, 176 pag., veel illustraties en zangschema's, inclusief CD
Prijs: € 9,25 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Wat zingt Wat zingt daar? Vogels kijken doe je met je oren! Een vogel herkennen is lang niet altijd eenvoudig, zeker wanneer ze zich niet makkelijk laten zien. Dan is het handig om hem op zijn geluid te kunnen determineren. Zo kun je bovendien in een korte tijd veel vogels waarnemen. Terwijl je je ogen gebruikt om op het verkeer te letten of een boek te lezen kun je met behulp van je oren in enkele tellen 360 graden om je heen en over honderden meters afstand 'kijken. Niet alleen kunnen je oren helpen je de mooiste vogels te vinden, als je een vogelsoort eenmaal op geluid herkent zie je er ineens veel meer! Dit boek biedt vogelaars en andere natuurliefhebbers een antwoord op diezelfde vraag. De auteurs ontwikkelden een systeem waarmee ruim 100 in Nederland en Vlaanderen algemeen voorkomende vogels op naam te brengen zijn. In de soortbeschrijvingen worden zang en roep uitgebreid beschreven; sonogrammen en transcripties van het geluid in woorden ondersteunen dit. Aanvullende informatie over waar en wanneer de soort zingt biedt extra houvast. De bijbehorende cd - speciaal voor dit boek samengesteld - sluit elke verwarring uit. Veel informatie in het boek is nooit eerder overzichtelijk in boekvorm verschenen. Deze gids is daarom een onmisbare aanvulling op de bestaande vogelgidsen, zowel voor de beginnende als de gevorderde vogelaar. Eindelijk een vogelboek dat je oren de kost geeft! daar? Vogels kijken doe je met je oren! Een vogel herkennen is lang niet altijd eenvoudig, zeker wanneer ze zich niet makkelijk laten zien. Dan is het handig om hem op zijn geluid te kunnen determineren. Zo kun je bovendien in een korte tijd veel vogels waarnemen. Terwijl je je ogen gebruikt om op het verkeer te letten of een boek te lezen kun je met behulp van je oren in enkele tellen 360 graden om je heen en over honderden meters afstand 'kijken. Niet alleen kunnen je oren helpen je de mooiste vogels te vinden, als je een vogelsoort eenmaal op geluid herkent zie je er ineens veel meer! Dit boek biedt vogelaars en andere natuurliefhebbers een antwoord op diezelfde vraag. De auteurs ontwikkelden een systeem waarmee ruim 100 in Nederland en Vlaanderen algemeen voorkomende vogels op naam te brengen zijn. In de soortbeschrijvingen worden zang en roep uitgebreid beschreven; sonogrammen en transcripties van het geluid in woorden ondersteunen dit. Aanvullende informatie over waar en wanneer de soort zingt biedt extra houvast. De bijbehorende cd - speciaal voor dit boek samengesteld - sluit elke verwarring uit. Veel informatie in het boek is nooit eerder overzichtelijk in boekvorm verschenen. Deze gids is daarom een onmisbare aanvulling op de bestaande vogelgidsen, zowel voor de beginnende als de gevorderde vogelaar. Eindelijk een vogelboek dat je oren de kost geeft!
Verder lezen

Stokroosboeken uit Zutphen

particulier

Logo Stokroosboeken

Mailtjes die via Boekwinkeltjes worden verzonden komen nog wel eens in de SPAM terecht. Controleer ook hier svp. Alle boeken worden zorgvuldig omschreven. Verzendtarief brievenbuspakjes Nederland per post.nl. (thans euro 3,95). Pakketpost wordt verzonden voor euro 6,25.
Voorheen Antiquariaat de Stokroos. 25 jaar ervaring, maar wegens pensionering nu als particulier nog steeds met boeken in de weer. Grote algemene voorraad van prima kwaliteit. Accent op boeken over planten, dieren en geschiedenis. Wij verzenden onze boeken dagelijks. De boeken worden verpakt in een bubbeltjesfolie enveloppe of in een doos(je).
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Stokroosboeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Stokroosboeken
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Stokroosboeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Stokroosboeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Stokroosboeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.