Marc Hendrickx - 500 mensen die vandaag een begrip zijn

Schrijver:
Titel: 500 mensen die vandaag een begrip zijn
ISBN: 9789401416795
Uitgever: Lannoo Campus
Bijzonderheden: Als nieuw
Prijs: € 4,00
Verzendkosten: € 6,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Deze 500 mensen moet je absoluut kennen Laat iedereen versteld staan van je algemene kennis Om de actualiteit goed te kunnen volgen, is het nodig om een aantal basisbegrippen te kennen. Het eerder verschenen 500 woorden die iedereen moet kennen plukte de meest courante uit de media en gaf er snedig tekst en uitleg bij. Het succes daarvan zette de nood aan korte en heldere info in de verf. Vandaar dit nieuwe boekje, met 500 mensen die nu al, bij leven, een begrip zijn. Van Ahmadinejad tot Zuma, met daartussen Ben Bernanke, Lady Gaga, Edward Snowden, François Englert en zovele anderen. Opgedeeld in zes handige categorieën (politiek, economie, media, cultuur, wetenschap en sport) behandelt 500 mensen die iedereen moet kennen de belangrijkste spelers in elk domein. Ook aan dit boekje werkten beroepsjournalisten mee zoals Maarten Vangramberen, Lukas De Vos en An Goovaerts.
Verder lezen

Books4Life Tilburg uit Tilburg

zakelijk

Logo Books4Life Tilburg

Books 4 Life exploiteert winkels in tweedehands boeken voor het goede doel, gerund door vrijwilligers. Books 4 Life heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. En in Oostenrijk in Graz en Wenen.
Meer informatie vindt u op www.books4lifetilburg.nl. Op deze site staat beschreven welke goede doelen Books 4 Life Tilburg steunt. Ook kunt u er lezen hoe u boeken kunt schenken en kopen en hoe u vrijwilliger of sponsor kunt worden.
e-mailadres: info@books4lifetilburg.nl
telefoon: 013-4663680
bezoekadres winkel:
Gebouw C, Kamer 045
op de Universiteit van Tilburg,
Warandelaan 2,
5037 AB Tilburg
Verder lezen

De verkoper zal binnen 4 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.