A. Christie, N.v.t. - Het mysterie van Sittaford

Schrijver:
Titel: Het mysterie van Sittaford
ISBN: 9789024513819
Uitgever: Uitgeverij Luitingh-Sijthoff B.V.
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Het boek 'Het mysterie van Sittaford' is een spannende detective roman geschreven door Agatha Christie. Het verhaal speelt zich af in het afgelegen dorpje Sittaford, gelegen in het besneeuwde Dartmoor in Engeland.

Het verhaal begint wanneer een groep mensen bij elkaar komt in Sittaford House, een oud landhuis dat dienst doet als herberg. Ze besluiten een seance te houden om contact te leggen met de geestenwereld. Tijdens de seance komt er een boodschap door van Captain Trevelyan, een rijke man die in het nabijgelegen dorp Exhampton woont. De boodschap luidt dat hij vermoord is.

In eerste instantie denken de aanwezigen dat het slechts een grap is, maar al snel blijkt dat Captain Trevelyan daadwerkelijk is vermoord. De politie wordt ingeschakeld en inspecteur Narracott begint met het onderzoek. Hij ontdekt al snel dat er meerdere verdachten zijn, waaronder de mensen die aanwezig waren bij de seance.

Het verhaal neemt de lezer mee op een intrigerende reis vol met onverwachte wendingen en verrassende onthullingen. Elk personage heeft zijn eigen geheimen en motieven, waardoor het moeilijk is om te bepalen wie de moordenaar is. De lezer wordt constant op het verkeerde been gezet en moet samen met de inspecteur de puzzelstukjes in elkaar proberen te passen.

Agatha Christie staat bekend om haar meesterlijke plotwendingen en 'Het mysterie van Sittaford' is daar geen uitzondering op. De lezer wordt voortdurend uitgedaagd om mee te denken en te speculeren over wie de dader zou kunnen zijn. Christie weet de spanning op te bouwen en houdt de lezer geboeid tot aan de ontknoping.

Daarnaast weet Christie ook de sfeer van het afgelegen Dartmoor goed neer te zetten. De beschrijvingen van het besneeuwde landschap en de eenzaamheid van Sittaford dragen bij aan de beklemmende sfeer van het verhaal.

'Het mysterie van Sittaford' is een klassieke Agatha Christie roman die liefhebbers van detectiveverhalen zeker zal bekoren. Het boek zit vol met mysterie, spanning en onverwachte wendingen. Agatha Christie weet de lezer constant op het verkeerde been te zetten en houdt de spanning tot het einde toe vast. Een absolute aanrader voor liefhebbers van het genre.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

A. Christie, N.v.t. - Het mysterie van Sittaford