Jules Verne - 20000 mijlen onder de zee

Schrijver:
Titel: 20000 mijlen onder de zee
ISBN: 9789068049893
Uitgever: Hemma
Bijzonderheden: Conditie: Goed, specifieke informatie: ©2002
Prijs: € 7,20
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
'20.000 mijlen onder de zee' is een avontuurlijke sciencefictionroman geschreven door Jules Verne. Het verhaal volgt de avonturen van Professor Pierre Aronnax, een gerenommeerde mariene bioloog, die samen met zijn assistent Conseil en harpoenier Ned Land aan boord gaat van de USS Abraham Lincoln, een Amerikaans oorlogsschip. Hun missie is om een mysterieuze zeebewoner te vinden die schepen aanvalt en tot zinken brengt.

Na een lange zoektocht ontmoeten ze uiteindelijk de Nautilus, een geavanceerde onderzeeër ontworpen en bestuurd door de excentrieke kapitein Nemo. De professor en zijn metgezellen worden gevangen genomen en gedwongen om aan boord van de Nautilus te blijven. Ze ontdekken al snel dat Nemo een geheim leven leidt onder de zeeën en dat hij een diepe afkeer heeft van de menselijke samenleving.

Terwijl ze de wereld onder de zee verkennen, maken Aronnax en zijn metgezellen kennis met een verbazingwekkende verscheidenheid aan zeedieren en ontdekken ze prachtige onderwaterlandschappen. Ze worden geconfronteerd met angstaanjagende wezens zoals reuzeninktvissen en haaien, maar ook met adembenemende schoonheid zoals koraalriffen en onderzeese grotten.

Gedurende hun tijd aan boord van de Nautilus ontstaat er een complexe relatie tussen de gevangenen en de mysterieuze kapitein Nemo. Terwijl Aronnax gefascineerd raakt door de technologie en de wetenschappelijke kennis van Nemo, begint hij ook de duistere kant van de kapitein te zien. Nemo blijkt een wraakzuchtige man te zijn die de mensheid veracht vanwege de vernietiging van de oceanen.

Na vele avonturen en ontmoetingen met zeedieren, besluiten Aronnax en zijn metgezellen uiteindelijk te ontsnappen van de Nautilus. Ze maken gebruik van een kans tijdens een aanval op een schip en worden overboord gegooid. Ze worden gered door een schip en keren terug naar het vasteland, waar ze hun ongelooflijke ervaringen delen met de wereld.

'20.000 mijlen onder de zee' is een klassieke roman die de lezers meeneemt op een spannende reis door de diepten van de oceaan. Het boek verkent thema's zoals de relatie tussen mens en natuur, de gevolgen van technologische vooruitgang en de grenzen van menselijke kennis. Met zijn levendige beschrijvingen van onderwaterlandschappen en fascinerende personages, blijft het boek een tijdloos avontuur dat de verbeelding van lezers over de hele wereld blijft prikkelen.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.