James Hayman - De Scherprechter

Schrijver:
Titel: De Scherprechter
ISBN: 9789026126574
Uitgever: Uitgeverij De Fontein
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 4,75
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Indrukwekkend debuut voor de liefhebbers van Tess Gerritsen

Messcherpe debuutthriller over een hartendief pur sang…

Op een avond in september wordt het lichaam van een tienermeisje gevonden in een steegje in Portland, Maine. Ze is gruwelijk toegetakeld en haar hart is met chirurgische precisie uit haar borstkas verwijderd.
Diezelfde dag, ook in Portland, wordt een jonge zakenvrouw tijdens het joggen ontvoerd. Er wordt gevreesd voor haar leven. Rechercheur Michael McCabe heeft reden om aan te nemen dat beide misdaden het werk zijn van één dader, een moordenaar met een medische achtergrond.
Tot kort daarvoor was McCabe werkzaam bij de afdeling Zware Misdaad van de New Yorkse politie. Hij kwam naar Maine om zijn verleden te ontvluchten en om zijn tienerdochter te laten opgroeien in een rustiger omgeving, weg van de gevaren van de grote stad. Eenmaal werkzaam in het relatief rustige Maine is hij dan ook allerminst voorbereid op een afschrikwekkende moordenaar die dood en verderf zaait.
Net wanneer zijn ex-vrouw opeens de voogdij over hun dochter opeist, moet McCabe alles op alles zetten om de vermiste vrouw te vinden en de sadistische moordenaar te ontmaskeren voordat die opnieuw toeslaat…

De scherprechter is een geraffineerde, bloedspannende pageturner van een nieuw thrillertalent.

'Een verbluffend debuut dat me van het begin tot eind bij de lurven greep. Een sensationele thriller!' bestsellerauteur Tess Gerritsen

James Hayman werkte al meer dan vijfentwintig jaar in de reclamewereld, onder meer als Creative Director van het prestigieuze bureau Young & Rubicam in New York, voordat hij zich fulltime aan het schrijven besloot te wijden. De scherprechter is zijn debuutroman.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

James Hayman - De Scherprechter