F. Bless - Mark Brusse

Schrijver:
Titel: Mark Brusse
ISBN: 9789061686774
Uitgever: Boom/SUN, Uitgeverij
Bijzonderheden: Goed - Stofkaft randjes wat minder.
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 6,50 (binnen Nederland)
Meer info:
De drang om weg te gaan was er al direct; na Alkmaar en Arnhem ging Mark Brusse in 1961 naar Parijs om vandaaruit de wereld verder te ontdekken. Op reis gaan en terugkomen met ervaringen en indrukken die zichtbaar worden in nieuw werk zijn de constanten in zijn -bijna - veertigjarig kunstenaarschap. Trouwe metgezellen hielden hem in al die jaren in de gaten; Frits Becht, Rudy Kousbroek en Pierre Restany. Met dit illustere drietal hebben wij een overzicht geïnitieerd. Becht als gastconservator voor de tentoonstelling en Kousbroek en Restany als auteurs voor deze publicatie.
Verder lezen

Books4Life Tilburg uit Tilburg

zakelijk

Logo Books4Life Tilburg

Books 4 Life exploiteert winkels in tweedehands boeken voor het goede doel, gerund door vrijwilligers. Books 4 Life heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. En in Oostenrijk in Graz en Wenen.
Meer informatie vindt u op www.books4lifetilburg.nl. Op deze site staat beschreven welke goede doelen Books 4 Life Tilburg steunt. Ook kunt u er lezen hoe u boeken kunt schenken en kopen en hoe u vrijwilliger of sponsor kunt worden.
e-mailadres: info@books4lifetilburg.nl
telefoon: 013-4663680
bezoekadres winkel:
Gebouw C, Kamer 045
op de Universiteit van Tilburg,
Warandelaan 2,
5037 AB Tilburg
Verder lezen

De verkoper zal binnen 4 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.