Luc Overtoom - Zeven Zeeën. Reis om de wereld per zeilschip.

Schrijver:
Titel: Zeven Zeeën. Reis om de wereld per zeilschip.
Taal: Nederlands
Uitgever: Setting Sail for Cancer Research, 2021
Bijzonderheden: Gebonden, 25 x 18 cm, 192 pp., vele illustr. en kaarten. NIEUW
Prijs: € 14,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
In 2014 maakte Luc Overtoom zijn jongensdroom waar. Hij zeilde de wereld rond. Luc had deze reis met zijn vrouw Trudy gepland, maar tot zijn grote verdriet overleed zij aan kanker in 2011. Samen met het Cancer Center Amsterdam van het VUmc, waar Trudy 14 jaar liefdevol en vakkundig is behandeld, werd de reis vormgegeven door er een fundraising project: ‘ Setting Sail for Cancer Research’ van te maken. De zeiltocht bracht geld op dat ten goede kwam aan het kankeronderzoek binnen het Cancer Center Amsterdam van VUmc. Sponsoren konden zeemijlen kopen en belangstellenden konden tegen betaling een etappe van de wereldreis meevaren. Hoe was het om met 36 verschillende persoonlijkheden samen te leven op een boot van 50 m2, dag-in-dag-uit en dat soms wekenlang? Dit alles behoorde ook tot het avontuur. Een verslag van dit project en deze fascinerende reis rond de wereld door stormen, over verstilde oceanen en langs oogverblindende tropische eilanden wordt nu rijk geïllustreerd vastgelegd in een boek: ‘Zeven Zeeën’. Het full color gebonden boek omvat circa 200 pagina’s en wordt geïllustreerd met foto’s, kaarten, verslagen van interviews en anekdotes van opstappers. Een beschrijving van hoe je het leven na een groot verdriet opnieuw een positieve wending kan geven. Naast de reisbeschrijving, worden thema’s zoals rouw, veerkracht, eten aan boord, douaneperikelen, thuisfront, nachtwacht en de natuur beschreven. Daarnaast is te lezen hoe een fundraisingproject optuigen en succesvol uit de startblokken kwam. Een waanzinnige reis van 2 jaar met 36 opstappers. In het boek ‘Zeven Zeeën’, over rouw – veerkracht – avontuur, vertelt Luc zijn persoonlijke verhaal. De opbrengst van het boek gaan naar het Cancer Center Amsterdam van het VUmc. Kijk mee met Luc en zijn opstappers: https://setting-sail.nl/videos/
Over rouw, veerkracht en avontuur
Verder lezen

Schatgraven uit Amsterdam

particulier

Logo Schatgraven

Schatgraven is geen winkel, maar afhalen op afspraak mag.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Luc Overtoom - Zeven Zeeën. Reis om de wereld per zeilschip.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Schatgraven

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Schatgraven
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Schatgraven een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Schatgraven vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Schatgraven kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.