Chuck Palahniuk - Haunted

Schrijver:
Titel: Haunted
ISBN: 9780099497172
Uitgever: Vintage
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 4,75
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Haunted is een roman geschreven door Chuck Palahniuk, de auteur van onder andere Fight Club. Het boek is een verzameling van 23 verhalen, die worden verteld door een groep mensen die zich hebben ingeschreven voor een schrijfworkshop in een afgelegen landhuis.

Deze schrijvers hebben allemaal een duister geheim en hopen dat het verblijf in het landhuis hen zal inspireren om hun verhalen te schrijven. Echter, al snel blijkt dat er iets vreemds aan de hand is. Ze worden afgesloten van de buitenwereld en er gebeuren steeds meer bizarre en angstaanjagende gebeurtenissen.

Terwijl de schrijvers geconfronteerd worden met hun eigen demonen, beginnen ze hun verhalen te delen. Deze verhalen zijn gruwelijk, verontrustend en soms zelfs walgelijk. Ze gaan over moord, zelfverminking, seksuele perversies en andere taboeonderwerpen. De schrijvers worden steeds meer geobsedeerd door hun eigen verhalen en verliezen langzaam hun grip op de werkelijkheid.

Het boek is een mix van horror, zwarte humor en sociale kritiek. Palahniuk onderzoekt de donkere kanten van de menselijke natuur en de obsessie met roem en succes. Hij gebruikt expliciete en schokkende scènes om de lezer te confronteren met de duistere kant van de mensheid.

Haunted is geen boek voor tere zieltjes. Het bevat expliciete en gruwelijke scènes die sommige lezers misschien als schokkend ervaren. Palahniuk staat bekend om zijn onconventionele schrijfstijl en zijn vermogen om de lezer te provoceren.

Het boek is opgebouwd als een raamvertelling, waarbij de verhalen van de schrijvers worden afgewisseld met passages waarin de gebeurtenissen in het landhuis worden beschreven. Deze afwisseling zorgt voor een constant gevoel van spanning en onbehagen.

Haunted is een boek dat je niet snel zult vergeten. Het is een duister en verontrustend verhaal dat je meesleept in de donkere krochten van de menselijke geest. Palahniuk weet de lezer te choqueren, te vermaken en aan het denken te zetten. Het is een boek dat je niet onberoerd zal laten.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Chuck Palahniuk - Haunted