[{:name=>'Yvonne Kroonenberg', :role=>'A01'}] - Monogamie voor

Schrijver:
Titel: Monogamie voor beginners
ISBN: 9789025426989
Uitgever: Atlas Contact, Uitgeverij
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 11,05
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Monogamie voor beginners is een boek geschreven door Yvonne Kroonenberg, een Nederlandse schrijfster en psychologe. Het boek is een humoristische en eerlijke kijk op relaties en monogamie.

In Monogamie voor beginners neemt Kroonenberg de lezer mee op een verkenningstocht door de wereld van relaties en monogamie. Ze onderzoekt de vraag of monogamie wel natuurlijk is voor de mens en of het wel de beste keuze is voor iedereen. Kroonenberg deelt haar persoonlijke ervaringen en observaties, en combineert dit met wetenschappelijk onderzoek en interviews met verschillende mensen.

Het boek begint met een kritische blik op de maatschappelijke norm van monogamie. Kroonenberg stelt vragen als: waarom is monogamie zo belangrijk voor onze samenleving? Is het wel realistisch om van één persoon te verwachten dat hij of zij al onze behoeften kan vervullen? Ze daagt de lezer uit om na te denken over de mogelijkheden van andere relatievormen en alternatieven voor monogamie.

Kroonenberg bespreekt ook de uitdagingen en valkuilen van monogame relaties. Ze gaat in op thema's als jaloezie, vreemdgaan en de druk om altijd gelukkig te zijn in een monogame relatie. Ze benadrukt dat het belangrijk is om open en eerlijk te communiceren met je partner en om je eigen behoeften en grenzen te kennen.

Daarnaast behandelt Kroonenberg ook de rol van seksualiteit in monogame relaties. Ze bespreekt onderwerpen als seksuele verlangens, lust en de uitdagingen van een langdurige seksuele relatie. Ze moedigt de lezer aan om open te staan voor nieuwe ervaringen en om te experimenteren binnen de grenzen van hun eigen relatie.

Monogamie voor beginners is geschreven in een luchtige en humoristische stijl. Kroonenberg gebruikt persoonlijke anekdotes en grappige observaties om haar punten te illustreren. Ze weet de lezer te vermaken terwijl ze tegelijkertijd serieuze onderwerpen bespreekt.

Het boek is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in relaties en monogamie, of je nu single bent, in een monogame relatie zit of juist openstaat voor andere relatievormen. Kroonenberg biedt een verfrissende kijk op het onderwerp en moedigt de lezer aan om kritisch na te denken over de normen en verwachtingen rondom monogamie.

Kortom, Monogamie voor beginners is een boek dat op een humoristische en eerlijke manier de wereld van relaties en monogamie verkent. Yvonne Kroonenberg biedt een frisse kijk op het onderwerp en daagt de lezer uit om na te denken over de mogelijkheden van andere relatievormen.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

[{:name=>'Yvonne Kroonenberg', :role=>'A01'}] - Monogamie voor beginners