Onbekend - Droom van de oplichter emblemen

Schrijver:
Titel: Droom van de oplichter emblemen
ISBN: 9789023406044
Uitgever: Uitgeverij de Bezige Bij B.V.
Bijzonderheden: Conditie: Redelijk
Prijs: € 4,35
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Droom van de oplichter: werkelijkheid is de eerste bundel met kort proza die Sybren Polet tot nu toe heeft gepubliceerd. Enkele verhalen eruit, waaronder het titelverhaal en de eerste Drie emblemen, hebben inmiddels al een zekere faam verworven.
De verhalen, schetsen, tafrelen, notities en tekstkollages zijn over 't algemeen eenvoudig en doorzichtig, wat samenhangt met het emblematiese karakter dat de schrijver eraan toekent. Met emblematies wordt bedoeld dat de uitgebeelde situaties voorbeeldig zijn voor de maatschappij waarin we leven of voor bepaalde aspekten eruit, dus ook voor de 'taalsituaties'.
Die situaties worden overigens met een flinke scheut humor en ironie opgediend, of het nu gaat om de dichtproeven van Mohammed Ali, het bedavontuur van twee huwelijksadvertentieneukers, een schaaktoernooi in zwartwit, de verrichtingen van een meester-oplichter, het spel van een opgegroeide softenonzoon of het sterven en hersterven van de heer Pandoero (een bewerking van de beide sterfscenes uit Breekwater) en vele andere situaties & variaties.
Een element hebben ze gemeen: in alle komen mensen voor die 'voor mens spelen, zoals het motto luidt dat Polet aan De droom van de oplichter heeft meegegeven.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Onbekend - Droom van de oplichter emblemen Onbekend - Droom van de oplichter emblemen