[{:name=>'J. Wilcockson', :role=>'A01'}, {:name=>'E. Krijgsman', :role

Schrijver:
Titel: 23 Dagen In Juli
ISBN: 9789029562560
Uitgever: Singel Uitgeverijen
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 7,45
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Lance Armstrong schreef geschiedenis toen hij in 2004 voor de zesde keer de Tour de France won. Nooit eerder was dit een wielrenner gelukt.John Wilcockson, die Lance Armstrong al interviewde toen deze een amateur was van nog geen twintig jaar, had zich toen al voorgenomen een boek te schrijven over de Tour van 2004, waarin Armstrong mogelijk zijn record zou vestigen. Zeker was dat allerminst.Armstrong zou immers moeten zien af te rekenen met verklaarde tegenstrevers als Jan Ullrich, Tyler Hamilton, Ivan Basso en Iban Mayo.Door Armstrongs overwinningen is 23 dagen in juli het verhaal van een triomf geworden. Maar dat niet alleen. Het is ook een boek waarin de dramatische lotgevallen van de renners in deze ronde worden afgewisseld met excursies naar de Tour-geschiedenis, interviews met Eddy Merckx, Jean-Marie Leblanc (Tour-directeur) en Chris Carmichael (coach van Armstrong), en met persoonlijke portretten van Armstrong en zijn concurrenten, die een onthullende blik bieden achter de schermen van de Tour de France.Grote vraag aan de vooravond van de Ronde van Frankrijk 2005 is of Lance Armstrong in staat zal zijn voor de zevende keer op rij deze wedstrijd te winnen, nu hij heeft aangekondigd direct na deze Tour te zullen stoppen met wielrennen.John Wilcockson is hoofdredacteur van Velo News en ontving voor zijn wielerjournalistieke verdiensten de Medaille de la Reconnaissance en de Plaque de la Reconnaissance du Tour de France. Hij versloeg vanaf 1968 zevenendertig keer de Tour de France.Over John Wilcockson:* Wijd en zijd beschouwd als de beste wielerschrijver in de Verenigde Staten.-Sal Ruibal in USA TodayEen boek als een enerverende roman over een van de meest memorabele sportieve prestaties ooit.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

[{:name=>'J. Wilcockson', :role=>'A01'}, {:name=>'E. Krijgsman', :role=>'B06'}, {:name=>'G. Watson', :role=>'A12'}, {:name=>'G.J. de Vries', :role=>'B06'}] - 23 Dagen In Juli