Lu, Cuong - Dit is geluk

Schrijver:
Titel: Dit is geluk
ISBN: 9789056703721
Taal: Nederlands
Uitgever: Asoka
Bijzonderheden: 2017, 189pp, goede paperback met een vouw in de rug
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 3,70 (binnen Nederland)
Meer info:
Ieder mens zoekt naar geluk, maar als het er is herkent hij het vaak niet. Geluk ontdekken vraagt om nieuwe manier van kijken en dat vraagt aanwijzingen, oefening en geduld. Als we denken het geluk te pakken te hebben, willen we het niet meer kwijt. We beseffen niet dat lijden en geluk twee kanten zijn van dezelfde medaille. We kunnen dus niet het een willen en het ander afwijzen. Om geluk werkelijk te ervaren moeten we het aandurven om het lijden te ontdekken en dat gaat verder dan accepteren. In 'Dit is geluk' nodigt Cuong Lu ons uit om het gevecht te stoppen. Als we met aandacht aanwezig kunnen zijn bij het lijden, zullen we mooie ontdekkingen doen. Met de kracht van zijn diepe inzicht en aansprekende voorbeelden leidt Cuong Lu ons stap voor stap naar een dimensie waar afgescheidenheid wegvalt en geluk, harmonie, vrijheid en compassie altijd aanwezig zijn. 'Dit is geluk' is ontstaan uit recent mondeling onderricht van Cuong Lu. Met dit boek komt zijn verfrissende boodschap voor het eerst rechtstreeks beschikbaar voor een breder Nederlandstalig publiek. Met zijn zeer herkenbare benadering brengt hij een zeer bemoedigende boodschap: duurzaam geluk ligt binnen ieders handbereik.
Verder lezen

books4life 040 uit Eindhoven

zakelijk

Logo books4life 040

De opbrengst van alle verkochte boeken is bestemd voor Books4Life, een stichting die zich inzet voor mensenrechten en armoedebestrijding. Zie de website voor uitgebreider informatie over onze doelstellingen. Books4Life Eindhoven verkoopt boeken in de winkel (Hertogstraat 2, Eindhoven) en via "Boekwinkeltjes" onder de naam Books4Life 040.
Wij werken zoveel mogelijk met gerecycled verpakkingsmateriaal. Alle bestellingen worden met PostNL verzonden.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Lu, Cuong - Dit is geluk

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij books4life 040

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met books4life 040
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Stichting Books 4 Life Eindhoven
    Kamer van Koophandel nummer: 17260808
    NL821237299B01
    www.books4life-eindhoven.nl
  • Na uw bestelling ontvangen u en books4life 040 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van books4life 040 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • books4life 040 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.