Gerard Snels - WAT NIET WEET, MAAR WEL DEERT. Inleiding in de m

Schrijver:
Titel: WAT NIET WEET, MAAR WEL DEERT. Inleiding in de mentaliteitentheorie van Pieter van de Griendt
ISBN: 9789090244624
Taal: Nederlands
Uitgever: Stichting Onderwijs Mentaliteitenleer [SOM], 2e druk, © 2011; paperback, 112 blzn
Bijzonderheden: goede staat, zie meer info
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 4,15 (binnen Nederland)
Meer info:
lichte gebruikssporen kaft

In een overtuigend verhaal schetste Van de Griend de contouren van de mentaliteitentheorie. Hij sloeg een brug tussen het algemeen menselijke enerzijds en het individueel persoonlijke anderzijds. Vanuit de doorwerking van angst, onzekerheid, gevoeligheden in de omgang met anderen kwam hij uit op vier manieren om angst te reduceren, die hij mentaliteiten noemde. De vier mentaliteiten vertonen een eigen, specifieke dynamiek waardoor de onderlinge verschillen tussen mensen qua emotionele huishouding groot zijn en makkelijk aanleiding geven tot misverstanden en onbegrip.
Ieder van ons beantwoordt aan een van die mentaliteiten. We zijn allemaal gericht op emotionele zekerheid in relaties met anderen. Alleen de manier waarop we dat doen, verschilt diepgaand. Wat de een zekerheid geeft, is voor een ander beangstigend. We zijn bedreigend voor elkaar en we zoeken houvast bij elkaar op een vaak ondoorzichtige manier. Bijvoorbeeld: iemand die bang is niet voldoende aandacht te krijgen en zo voor zijn gevoel niet te bestaan in de ogen van anderen heeft wel die anderen nodig om de gewenste aandacht te krijgen. Ook gaf hij een voorbeeld van de interactie tussen twee mensen om de werking van de mentaliteiten te verhelderen. Ter illustratie tekende hij een helder en consistent schema
Verder lezen

De Toverberg uit Groningen

zakelijk

Logo De Toverberg

U krijgt een bevestigingsmail van boekwinkeltjes, vervolgens in principe binnen 24 uur een mail met betalingsgegevens. Check eventueel ook uw SPAMbox / ongewenste e-mail, daar komen die berichten nogal eens terecht.
De Toverberg is een webwinkel in 2dehands boeken.
Verzending brievenbuspost binnen Nederland: € 4,15.
Verzending pakketpost [tot 10 kg] binnen Nederland:
€ 4,95 bij verzending naar een Parcelshop in Nederland, waar u het pakket kunt ophalen.
€ 5,95 bij verzending aan huis in Nederland.
België [DPD - onder voorwaarden] - € 6,30 [brievenbuspost] / € 6,99 .
U kunt geen rechten ontlenen aan het aanbod in dit boekwinkeltje. Het is mogelijk dat een hier aangeboden titel al is verkocht via een andere site.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Gerard Snels - WAT NIET WEET, MAAR WEL DEERT. Inleiding in de mentaliteitentheorie van Pieter van de Griendt Gerard Snels - WAT NIET WEET, MAAR WEL DEERT. Inleiding in de mentaliteitentheorie van Pieter van de Griendt Gerard Snels - WAT NIET WEET, MAAR WEL DEERT. Inleiding in de mentaliteitentheorie van Pieter van de Griendt Gerard Snels - WAT NIET WEET, MAAR WEL DEERT. Inleiding in de mentaliteitentheorie van Pieter van de Griendt

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Toverberg

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met De Toverberg
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  De Toverberg
  Kamer van Koophandel nummer: 01170338
  NL001438981B05
 • Na uw bestelling ontvangen u en De Toverberg een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Toverberg vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • De Toverberg kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.