Hala Jaber - Het vliegende tapijt

Schrijver:
Titel: Het vliegende tapijt
ISBN: 9789021802176
Uitgever: Sijthoff
Bijzonderheden: Goed - Gebruikssporen
Prijs: € 2,50
Verzendkosten: € 6,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Aangrijpend persoonlijk verhaal

Bij een raketinslag in Bagdad in 2003 kwamen een vader, een moeder en vijf van hun kinderen om het leven toen ze in een auto op de vlucht waren. De twee jongste dochtertjes overleefden de aanslag: Zahra van drie jaar en Hawra van een paar maanden oud. Zij waren net op tijd door hun moeder uit het raam van de auto gegooid, hoewel Zahra levensbedreigende brandwonden had opgelopen.
Een journaliste uit Londen, Hala Jaber, was in diezelfde tijd in Bagdad aanwezig om voor de Sunday Times reportages te maken. Zij kreeg de opdracht voor een liefdadigheidscampagne van de krant een weeskind te vinden, slachtoffer van de oorlog in Irak.
Haar eigen reactie, als ongewild kinderloze vrouw, op het menselijk drama waarmee ze vervolgens in de ziekenhuizen geconfronteerd werd, betekende meer voor haar dan welke politiek-sociale analyse ook.
Zij wilde graag helpen en bezwoer de grootmoeder van Zahra en Hawra, én zichzelf, dat ze de twee zusjes zou redden uit de oorlog.
Verder lezen

Books4Life Tilburg uit Tilburg

zakelijk

Logo Books4Life Tilburg

Books 4 Life exploiteert winkels in tweedehands boeken voor het goede doel, gerund door vrijwilligers. Books 4 Life heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. En in Oostenrijk in Graz en Wenen.
Meer informatie vindt u op www.books4lifetilburg.nl. Op deze site staat beschreven welke goede doelen Books 4 Life Tilburg steunt. Ook kunt u er lezen hoe u boeken kunt schenken en kopen en hoe u vrijwilliger of sponsor kunt worden.
e-mailadres: info@books4lifetilburg.nl
telefoon: 013-4663680
bezoekadres winkel:
Gebouw C, Kamer 045
op de Universiteit van Tilburg,
Warandelaan 2,
5037 AB Tilburg
Verder lezen

De verkoper zal binnen 4 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.