H. Küng - Het begin van alle dingen

Schrijver:
Titel: Het begin van alle dingen
ISBN: 9789025958909
Uitgever:
Bijzonderheden: Goed - Onderkant boekblok heeft wat vlekjes
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 3,75 (binnen Nederland)
Meer info:
De bekende theoloog Hans Küng geeft een prachtig overzicht van de huidige stand in het debat religie-natuurwetenschap. Glashelder wijst hij beide domeinen hun grenzen.

Het geloof in de wetenschap kan niet onbeperkt zijn. Natuurwetenschap kan immers geen wereldbeschouwing leveren. Maar ook de mogelijkheden van religie en theologie kennen hun grenzen, toont Hans Küng aan.
Hij pleit voor een kritisch-constructieve interactie tussen natuurwetenschap en religie, waarin beide hun eigen kracht en sfeer behouden. In dit boek verwerkt hij veel moderne wetenschappelijke inzichten, bijvoorbeeld uit het hersenonderzoek.
Een boek zoals alleen Küng het kan schrijven: helder, gedetailleerd, integer, met verrassende verbanden en inzichten. Hij bouwt zijn betoog vanaf de kale grond op. Daardoor is het ook voor leken goed te volgen.
Verder lezen

Zin in Boeken uit Heusden

zakelijk

Logo Zin in Boeken

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit België) betalen. Zin in Boeken Heusden is gespecialiseerd in: Psychologie, Esoterie, Mystiek, Spiritualiteit. Boeken worden verstuurd in bubbeltjes envelop, retour sturen zonder opgave van redenen is altijd mogelijk Onze fysieke winkel is gevestigd in Heusden Vesting en is 6 dagen per week open, óók op zondag. Kom gezellig langs.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.