Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Sander Bison - Bison, Sander-Bochel Hannes

Schrijver:
Titel: Bison, Sander-Bochel Hannes
ISBN: 9033102862
Uitgever:
Bijzonderheden: Bochel Hannes is het ontroerende verhaal van de schoolmeester Sander Bison over de wonderlijke leiding van God in het leven van Hannes.  Hannes wordt veel geplaagd om zijn bochel. Bijzonder moeilijk wordt zijn leven als er nóg een schoenm...
Prijs: € 3,00
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Bochel Hannes is het ontroerende verhaal van de schoolmeester Sander Bison over de wonderlijke leiding van God in het leven van Hannes. 
Hannes wordt veel geplaagd om zijn bochel. Bijzonder moeilijk wordt zijn leven als er nóg een schoenmaker in het dorp komt. Hannes vertrouwt echter op God en een vijand uit zijn jeugd wordt zijn grootste vriend. Hoe loopt het met de concurrentie af?
Sander Bison schreef christelijke boeken voor jongeren en ouderen. Zie voor meer informatie over Sander Bison een publicatie in het Reformatorisch Dagblad (http://www.refdag.nl/boeken/kleindochter_wil_complete_oeuvre_s_bison_aan_koninklijke_bibliotheek_schenken_1_625458) en op Digibron (http://www.digibron.nl/search/detail/012de42fe4bc48af0deb0058/elf-kinderen-en-armoe-in-vinkeveen). 
Dit verhaal is herschreven door de kleindochter van Sander Bison, Meta Bison. 
Met tekeningen van Rino Visser.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Sander Bison - Bison, Sander-Bochel Hannes