Douglas C. Giancoli - Natuurkunde Elektrostatica En Magnetisme

Schrijver:
Titel: Natuurkunde Elektrostatica En Magnetisme
ISBN: 9789039503959
Uitgever: Sdu Uitgevers
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 22,15
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Natuurkunde voor Wetenschap en Techniek is de vertaling van het beroemde Physics for scientists and engineers. In deze oorspronkelijke versie worden alle relevante onderwerpen van de natuurkunde behandeld en gebundeld in een omvangrijk boek.
Deze uitgave Elektrostatica en Magnetisme bevat een selectie van de hoofdstukken uit Natuurkunde voor Wetenschap en techniek. Naar aanleiding van wensen uit het onderwijs is besloten om twee onderdelen van deel 2, die ieder een afgerond deelgebied van de natuurkunde behandelen, apart uit te geven, namelijk: Elektrostatica en magnetisme en Warmteleer. De inhoud van deze deeluitgaven is gelijk aan de oorspronkelijke uitgave, alleen de hoofdstuknummering is aangepast. Op deze wijze kan per studierichting beoordeeld worden over welke onderwerpen men een of meer delen dient aan te schaffen. Deze serie is daarmee bij uitstek geschikt voor studenten in het hoger technisch onderwijs en voor studenten in de universitaire opleidingen op het gebied van medische wetenschappen en natuurwetenschappen.
Vanzelfsprekend geldt voor alle delen dat de leerstof op een zeer heldere manier wordt gepresenteerd. Ieder onderwerp wordt geïllustreerd met zeer veel figuren, illustraties, voorbeelden, vragen en opgaven. Bij deze boeken is docentenmateriaal beschikbaar (overheadsheets, uitwerkingen van alle opgaven). Tevens zijn bij de onderdelen Mechanica (deel I), Elektrostatica en magnetisme en Warmteleer aparte uitwerkingenboeken leverbaar.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Douglas C. Giancoli - Natuurkunde Elektrostatica En Magnetisme