Bemmel, Janneke van - De overgang als bron van kracht / nieuwe

Schrijver:
Titel: De overgang als bron van kracht / nieuwe perspectieven en zingeving in de tweede levensfase
ISBN: 9789069635248
Taal: Nederlands
Uitgever: Altamira
Bijzonderheden: 2001, 559pp, Dikke paperback, naam op voorste schutblad. Verder geen bijzonderheden.
Prijs: € 7,50
Verzendkosten: € 6,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Christiane Northrup laat in dit boek, dat al direct na het verschijnen ervan in Amerika een bestseller werd, niet alleen zien welke veranderingen vrouwen tussen de 40 en 55 kunnen verwachten, maar ook hoe de overgang een nieuwe fase kan inluiden van innerlijke ontwikkeling. Deze levensfase is in de visie van dr. Northrup niet een periode van verlies, maar juist een bron van kracht, waaruit vrouwen moed kunnen putten om de toekomst tegemoet te zien en nieuwe keuzen te maken. Northrup ziet de overgang als de grootste kans voor groei in een vrouwenleven na de adolescentie.
In haar boek onderzoekt zij het verband tussen de overgang en het emotionele en spirituele leven van de vrouw. Ze benadrukt het belang van het maken van de juiste keuzen in de tweede levensfase, zoals op het gebied van bijvoorbeeld relaties of voeding - keuzen die bepalend kunnen zijn voor gezondheid en welbevinden gedurende de rest van je leven.
Het boek bevat veel praktijkvoorbeelden, onder meer van vrouwen die pas na het uitwuiven van de kinderen ontdekten over welke talenten zij beschikten en die vervolgens een nieuwe loopbaan begonnen, of anderen (zoals de auteur) die hun partner met andere ogen gingen bekijken. Uiteraard bevat het boek ook een scala van tips en adviezen over bijvoorbeeld het gebruik van hormoonpreparaten en alternatieve therapieën (zoals het behandelen van opvliegers, stemmingswisselingen, slapeloosheid, een droge huid en dergelijke), voeding (meer fruit, groenten en granen eten), het leren luisteren naar alarmbellen die de menopauze aankondigen, en het voorkomen van gezondheidsproblemen als geheugenverlies en hartkwalen.
Verder lezen

Het Viooltje uit Almelo

particulier
Let op!!! Het (bestel)bericht van Boekwinkeltje het Viooltje kan in Uw spam box belanden. Graag even checken, indien geen bericht is ontvangen.
Verzendkosten volgens het tarief van post.nl binnen Nederland.
Esoterie-Streekboeken Twentse-Achterhoekse-Kinderboeken-Avi kinderleesboek(en) Lemniscaat, Christofoor enz. Handwerkboeken-Dierenboeken-Bladmuziek-en vele andere onderwerpen!

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Bemmel, Janneke van - De overgang als bron van kracht / nieuwe perspectieven en zingeving in de tweede levensfase Bemmel, Janneke van - De overgang als bron van kracht / nieuwe perspectieven en zingeving in de tweede levensfase

Vanwege structureel onderhoud kunt u geen bestellingen plaatsen tussen 3:01 en 3:08 (GMT +1).
Onze excuses voor het ongemak.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Het Viooltje
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Het Viooltje een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Het Viooltje vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Het Viooltje kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.