Riemens, Leo - Elseviers groot operaboek

Schrijver:
Titel: Elseviers groot operaboek
Taal: Nederlands
Uitgever: Elsevier
Bijzonderheden: 3e druk 1968. Gebonden in linnen kaft. 549 pag. Naam en datum op voorblad. Boek is in perfecte staat.
Prijs: € 18,00
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting
Leo Riemens' Groot Operaboek is het enige naslagwerk op operagebied dat een onomstreden positie heeft als 'het beste afgestemd op het operagebeuren in Nederland en België'. Elke nieuwe editie van dit lijvige standaardwerk wordt uitgebreid en zo veel mogelijk aan de actualiteit aangepast. Om de vele operaliefhebbers die een eerdere editie van dit standaardwerk aanschaften tegemoet te komen, verschijnt deze Appendix bij het Groot Operaboek. Deze uitgave bevat een kleine 60 opera's. Belangrijke 20ste-eeuwse werken van componisten als Henze, Kagel, Schnittke, Schönberg, Sjostakovitsj, Zemlinsky en Zimmermann, hun ontstaan, de uitvoeringen in theater, op de plaat en op cd worden uitvoerig behandeld. Daarnaast zijn opera's uit eerdere eeuwen toegevoegd, onder meer van Vivaldi, Ditters von Dittersdorf, Grétry, Wolf-Ferrari en Meyerbeer. Kortom, aanvullingen van betekenis: van de Beggar's Opera (1728) tot Die Dreigroschenoper (1928), operawerken van Bizet tot Berio, van Lully tot Ligeti, van Monteverdi tot Messiaen. De besprekingen zijn voorzien van discografieën.
Verder lezen

Lorem ipsum uit Zuidlaren

particulier

Logo Lorem ipsum

U ontvangt z.s.m. bericht van uw bestelling, normaal gesproken binnen 12 uur.
Let op: uit ervaring blijkt dat ons antwoord via Boekwinkeltjes in uw spam-box terecht kan komen. Lijkt het erop dat u geen antwoord krijgt? Kijk daar dan even.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Riemens, Leo - Elseviers groot operaboek Riemens, Leo - Elseviers groot operaboek

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Lorem ipsum

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Lorem ipsum
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Lorem ipsum een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Lorem ipsum vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Lorem ipsum kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.