Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

LANGEN, Siddhartha van en AUBEL, Angela van - Vrij van kinderb

Schrijver:
Titel: Vrij van kinderbeelden en familieverstrikkingen
ISBN: 9789069635026
Taal: Nederlands
Uitgever: Altamira-Becht, 2001
Bijzonderheden: Zeer nette paperback, 171 pag.
Prijs: € 7,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting
Het uitgangspunt van 'Vrij van kinderbeelden' is dat vrijheid ontstaat naarmate we onverwerkte geboorte- en gezinservaringen loslaten. Zolang we niet in het reine zijn met onszelf en onze oorsprongsfamilie, blijven we verstrikt in relatieconflicten, depressies, eenzaamheid en een gebrek aan zelfacceptatie. Vanuit hun gezamenlijke beroepspraktijk beschrijven de auteurs vele eigentijdse vormen van therapie en meditatie om onszelf te bevrijden van de ban van kinderbeelden en familieverstrikkingen. Dit boek maakt duidelijk waar het bij die methoden om gaat. Uitgebreid komen aan bod: rebirthing, Reichiaans lichaamswerk, Primal, vasthoudtherapie, encounter, Gestalt, hypnotherapie. Ook is de visie en methode van familieopstellingen van Bert Hellinger (schrijver van 'De verborgen dynamiek van de familiebanden') in dit boek ge?ntegreerd en is er aandacht voor hartmeditatie en de psychologie van de Boeddha's.

'Vrij van kinderbeelden' richt zich niet alleen tot het hoofd, maar ook tot het hart van de lezers. De behandelde thema's hebben alles te maken met het vervullen van wat we als kind eigenlijk van de familie verwachtten: dat onze liefde kan bloeien...

Eerder schreef Siddhartha van Langen 'In de ban van je kinderbeelden' [uitverkocht], 'Uit de ban van je kinderbeelden' en 'Heel je kind'. Angela Van Aubel stelde een werkboek samen met geleide fantasie?n en maakte een cd met hartmeditatie. Samen zijn ze verbonden aan een beroepsopleiding van de New Man Academie, waarin de thema's en methoden van dit boek centraal staan.
Verder lezen

Ankerboek uit Uithuizermeeden

particulier
DE REKENING WIL NOG WEL EENS IN DE SPAM BELANDEN DUS ALS u BINNEN 3 DAGEN NIETS HOORT KIJK DAAR DAN EVEN
Ankerboek is een Algemeen antiquariaat.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

LANGEN, Siddhartha van en AUBEL, Angela van - Vrij  van kinderbeelden en familieverstrikkingen