Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Dros, Imme - Liefde en wat er voor doorgaat / de mythen van Med

Schrijver:
Titel: Liefde en wat er voor doorgaat / de mythen van Medeia en Iason, Alkestis en Admetos, Psyche en Eros - (prachtig geïllustreerd door Harrie Geelen)
ISBN: 9789021460017
Taal: Nederlands
Uitgever: Querido
Bijzonderheden: Nieuw, mooi, schoon, strak, ongelezen paperback met flappen. 2000, 1e druk, 72 p. Rechte rug, zonder leesvouw of verkleuring. Geen naam, strepen etc. Cadeau waardig !
Prijs: € 4,90
Verzendkosten: € 3,70 (binnen Nederland)
Meer info:
Niets is zo hecht als de liefde van twee gelijkwaardige mensenin een harmonisch huwelijk. Hartstocht, verlangen, verliefdheidkomen en gaan als het heetste moment van de dag. Maar de liefde blijft, onveranderlijk, onvergankelijk, niet te vervangen.Wie verliefd is wil de geliefde direct aan zich binden,blind voor rede. De ogen gaan open als het te laat isen een nieuwe bevlieging de oude eden doet breken.Vrienden, trouw is net als slaap een geschenk van de goden.Dit zijn mythen van liefde en van wat er voor doorgaat,honger die uitmondt in haat en dood, het bitterste einde.Krachtig en helder van toon, met een stem die 'zit' als nooit tevoren, zet Imme Dros haar indrukwekkende hervertelling van de Griekse mythen voort. In Liefde en wat ervoor doorgaat het vervolg op Reis naar de liefde. De mythe van het Gulden Vlies horen we over de tragische afloop van de ooit zo bruisend begonnen relatie van Iason en Medeia. Over de liefde van Alkestis voor Admetos, die zo groot is dat zij de dood overwint. En over Psyche en Eros, die de jaloerse Afrodite met succes weten te bestrijden en zo hun geluk hervinden. Natuurlijk kun je voor de mythen ook de encyclopedie raadplegen. Maar dan mis je Dros' sensuele stijl (en de even sensuele tekeningen van Harrie Geelen).
Verder lezen

Zevenblad uit Amsterdam

particulier

Logo Zevenblad

* Kijk na uw bestelling a.u.b. in uw SPAM-Box als u binnen 3 dagen geen antwoord ontvangt.
* Zevenblad reageert meestal op dezelfde dag, maximaal binnen 3 werkdagen !
* Zevenblad staat voor zeer adequate verpakking en snelle verzending via Postnl of DPD.
* De boeken van Zevenblad verkeren, tenzij anders vermeld, altijd in uitstekende staat.
* Wij vragen betaling vooraf.
* Verzending vindt, tenzij op verzoek aangetekend, plaats voor risico van de koper.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Dros, Imme - Liefde en wat er voor doorgaat / de mythen van Medeia en Iason, Alkestis en Admetos, Psyche en Eros - (prachtig geïllustreerd door Harrie Geelen)