Tim Krabbé - Ooievaar pockets De renner

Schrijver:
Titel: Ooievaar pockets De renner
ISBN: 9789035113763
Uitgever: Prometheus, Uitgeverij
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 8,00
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Het boek 'De renner' is een bekende roman geschreven door Tim Krabbé. Het verhaal draait om de wereld van het wielrennen en volgt de belevenissen van een renner genaamd Tim Krabbé (dezelfde naam als de auteur).

Het boek begint met de beschrijving van een wielerwedstrijd genaamd de Ronde van Mont Aigoual, waarin de hoofdpersoon deelneemt. Terwijl hij de race fietst, blikt hij terug op zijn leven als wielrenner en de vele andere races die hij heeft gereden. Hij vertelt over zijn passie voor de sport, de opofferingen die hij heeft gemaakt en de obsessie die hij voelt om te winnen.

Krabbé beschrijft gedetailleerd de fysieke en mentale uitdagingen van het wielrennen, evenals de strategieën en tactieken die renners gebruiken om te proberen de overwinning te behalen. Hij beschrijft ook de intense rivaliteit tussen renners en de druk die ze voelen om te presteren.

Naast het beschrijven van de races en het wielrennen zelf, gaat het boek ook dieper in op de persoonlijke ervaringen en gedachten van de hoofdpersoon. Hij vertelt over zijn eenzaamheid, zijn twijfels en zijn zoektocht naar betekenis in het leven. Het boek biedt een intiem kijkje in de geest van een renner en de complexiteit van zijn emoties.

'De renner' is niet alleen een boek over wielrennen, maar ook over de menselijke drang naar succes en de zoektocht naar persoonlijke voldoening. Het is een meeslepend verhaal dat de lezer meeneemt in de wereld van het wielrennen en tegelijkertijd reflecteert op de diepere betekenis van het leven.

Tim Krabbé, zelf een gepassioneerde wielrenner, slaagt erin om de spanning en opwinding van het wielrennen op een meeslepende manier over te brengen. Zijn levendige beschrijvingen en zijn vermogen om de gedachten en emoties van de hoofdpersoon tot leven te brengen, maken van 'De renner' een boek dat zowel wielrenliefhebbers als niet-wielrenliefhebbers zal aanspreken.

Met zijn meeslepende verhaal, diepgaande karakterontwikkeling en levendige beschrijvingen van het wielrennen, is 'De renner' een boek dat de lezer zal raken en inspireren. Het is een tijdloos verhaal over passie, doorzettingsvermogen en de zoektocht naar betekenis, dat nog steeds relevant is voor lezers van alle achtergronden.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Tim Krabbé - Ooievaar pockets De renner