Glind, Dirk van de - Lieve mens, lééf wat je bent! Een boek o

Schrijver:
Titel: Lieve mens, lééf wat je bent! Een boek om langzaam te leven
ISBN: 9789492421111
Taal: Nederlands
Uitgever: Van Warven
Bijzonderheden: 2016 / paperback / 162 pag. / 258 gram / gelezen en in goede staat
Prijs: € 12,50
Verzendkosten: € 3,85 (binnen Nederland)
Meer info:
Van jongs af aan heeft Dirk van de Glind geluisterd en gekeken, gedroomd en gedacht, geschreven en getekend. Jarenlang gaf hij les over de wondere wereld van geloven en denken. Hij verdiepte zich in uiteenlopende culturen en tradities, religies, filosofieën, denkbeelden en stromingen. Voor dit boek heeft hij schatten van wijze mensen uit alle windstreken verzameld. Deze schatten zijn van belang in een wereld die bedreigd wordt door plat eigenbelang. Dit boek nodigt je uit om tijd te nemen voor jezelf. Elk hoofdstuk is een bankje langs jouw weg om tot rust en op adem te komen. In dit boek nodigt Dirk je uit tot stilte en meditatie: laat je niet teveel bepalen door lawaai en eisen van buitenaf, maar neem iedere keer weer de tijd om tot jezelf te komen. Schenk aandacht aan wat er in je leeft. Verwacht van dit boek geen wonderen. Die zul je zelf moeten verrichten. Omhels niet klakkeloos waarheden van wie dan ook en klamp je er zeker niet aan vast. Maar onderzoek geduldig of het ook jouw waarheden zijn. Zo niet, laat ze rustig achter je. Zo ja, dan hoef je je er niet aan vast te houden omdat ze al deel zijn van wat je Bent. En kun je je vandaar uit je eigen leven léven. Dirk is docent levensbeschouwelijke vorming. Volgens Dirk wéten we wat we moeten doen en wat we beter kunnen laten. Hij is soms reisgenoot, soms gids, maar blijft ook zelf zoeken naar de weg. Daar zit zijn passie en zijn kracht.
Verder lezen

Holistiek uit Zevenaar

zakelijk

Logo Holistiek

Met name boeken over esoterie, spiritualiteit, religie en psychologie.
Posttarieven 2024:
NEDERLAND:
Brievenbuspost (38x26,5x3,2 cm) afhankelijk van gewicht:
- tot 2 kilo € 3,85
Pakketpost via postnl: € 7,70 (tot 10 kilo)
Verzendkosten Buitenland:
BELGIË: € 8,15 via DPD

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Glind, Dirk van de - Lieve mens, lééf wat je bent!   Een boek om langzaam te leven Glind, Dirk van de - Lieve mens, lééf wat je bent!   Een boek om langzaam te leven Glind, Dirk van de - Lieve mens, lééf wat je bent!   Een boek om langzaam te leven

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Holistiek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Holistiek
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Boekensalon Koos Tak
    Kamer van Koophandel nummer: 67601944
    NL001530193B08
  • Na uw bestelling ontvangen u en Holistiek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Holistiek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Holistiek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.