Rood, Jet - Hoogsensitief met een boerenverstand Openstaan voo

Schrijver:
Titel: Hoogsensitief met een boerenverstand Openstaan voor intuïtie en ingevingen
ISBN: 9789464063523
Taal: Nederlands
Uitgever: Jet Rood
Bijzonderheden: 2020 / paperback / 247 pag. / 374 gram / gelezen en in goede staat
Prijs: € 12,50
Verzendkosten: € 3,85 (binnen Nederland)
Meer info:
Jet Rood heeft altijd geweten dat haar belevingswereld anders was. Sinds 2007 weet ze dat dit een benaming heeft: hoogsensitief of hooggevoelig. Lotgenoten hebben net als Jet met tal van tegenslagen te maken, zoals een werkomgeving die niet bij je past, een burn-out en verlies van baan. Hoe ga je met medicijnen om? Wat doet voeding met je? Hoe blijf je overeind in het onbegrip en de eenzaamheid? Hoogsensitief met een boerenverstand bevat persoonlijke verhalen, interviews met professionals en wetenschappelijke inzichten. Een boek voor alle mensen die zich niet gehoord en (h)erkend voelen met hun karaktereigenschap. Om jou te laten zien: je bent niet alleen. 'Jet Rood beschrijft in een rijk en gevarieerd boek niet alleen haar eigen meeslepende verhaal. Ook de lotgevallen van veertien andere hoogsensitieve mensen met hun overlevingskracht en creativiteit komen op boeiende wijze aan bod. Enkele professionals laten zien hoe complex de hulpverlening voor hoogsensitieve mensen is. Centraal punt: Hoe creëer je een leefomgeving waarin jij kan bloeien en kan genezen van alles wat jou ziek maakt?' Felix Brabander HSP-Coach www.hsp-academy.nl & www.onesessioncoaching.nl 'Dit boek is een frisse verademing vol afwisseling! Het is open en eerlijk geschreven en je leeft helemaal mee tijdens het lezen. Het dekt verschillende gebieden waar veel hoogsensitieve mensen zich volledig in zullen herkennen. Opgelet: wegleggen wordt een uitdaging!' Cathy Spaas – HSP coach – België https://cathyspaasacademy.com/ Jet Rood is een nieuwsgierige, onderzoekende ervaringsdeskundige. Zij startte in 2019 een Café voor hoogsensitieve mensen en was werkzaam als sociaal pedagogisch werkster.
Verder lezen

Holistiek uit Zevenaar

zakelijk

Logo Holistiek

Met name boeken over esoterie, spiritualiteit, religie en psychologie.
Posttarieven 2024:
NEDERLAND:
Brievenbuspost (38x26,5x3,2 cm) afhankelijk van gewicht:
- tot 2 kilo € 3,85
Pakketpost via postnl: € 7,70 (tot 10 kilo)
Verzendkosten Buitenland:
BELGIË: € 8,15 via DPD

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Rood, Jet - Hoogsensitief met een boerenverstand  Openstaan voor intuïtie en ingevingen Rood, Jet - Hoogsensitief met een boerenverstand  Openstaan voor intuïtie en ingevingen Rood, Jet - Hoogsensitief met een boerenverstand  Openstaan voor intuïtie en ingevingen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Holistiek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Holistiek
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Boekensalon Koos Tak
    Kamer van Koophandel nummer: 67601944
    NL001530193B08
  • Na uw bestelling ontvangen u en Holistiek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Holistiek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Holistiek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.