Roca, Paco - Rimpels

Schrijver:
Titel: Rimpels
ISBN: 9789058854834
Taal: Nederlands
Uitgever: Silverster
Bijzonderheden: 2010, paperback, goed exemplaar
Prijs: € 7,95
Verzendkosten: € 4,20 (binnen Nederland)
Meer info:
“ Ze zeggen dat je ouder wordt als je in de spiegel kijkt en je steeds meer op je vader begint te lijken. Mijn gezicht in de spiegel begint steeds meer op mijn vader te lijken en mijn vader begint steeds meer op mijn opa te lijken.”

Paco Roca heeft voor Rimpels onderzoek gedaan naar het dagelijks leven in een verzorgingshuis – of bejaardenhuis. De bewoners dwalen door de gangen en door hun herinneringen. Ze zijn in het heden en het verleden en zolang ze kunnen vrezen ze maar één ding: dat ze naar de bovenste verdieping van het tehuis moeten verhuizen, want daar zitten de echt ernstige gevallen. Het is een ontroerend verhaal over oud-zijn.
Verder lezen

Ann d'er Winkel

zakelijk

Ann d'er Winkel uit Driebergen-Rijsenburg

Logo Ann d'er Winkel

De getoonde portokosten bij het boek zijn de portokosten per bestelling in Nederland voor thuisbezorging. Bestellingen worden, na betaling, verstuurd tijdens openingsdagen. Portokosten worden per bestelling gerekend en niet per boek. Ophalen in Driebergen is ook mogelijk (graag vermelden bij bestellen) Retourkosten voor koper. Kijk bij www.annderwinkel.nl voor meer informatie.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Roca, Paco - Rimpels