[{:name=>'Centrum voor Parlementaire Geschiedenis', :role=>'A01'}, {:n

Schrijver:
Titel: Waarheidsvinding en waarheidsbeleving
ISBN: 9789461053633
Uitgever: Koninklijke Boom Uitgevers
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 14,00
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Waarheidsvinding en waarheidsbelevingJaarboek Parlementaire Geschiedenis 2010Centrum voor Parlementaire GeschiedenisWaarheid is de leidraad van het Jaarboek Parlementaire Geschiedenis 2010, en in het bijzonder waarheidsvinding en waarheidsbeleving. Wetenschappers, journalisten en (oud-)politici spreken zich uit over dit onderwerp, dat actueler is dan ooit.Het parlementaire jaar 2009-2010 staat, meer nog dan voorafgaande jaren, in het teken van waarheidsvinding. Het rapport van de commissie-Davids over de Nederlandse steun aan de oorlog in Irak, het parlementaire onderzoek van de commissie-De Wit naar de oorzaken van de kredietcrisis en het zwartepieten over de val van het kabinet-Balkenende IV: telkens draait het weer om de vraag wie de waarheid in pacht heeft. Het jaarboek 2010 bevat verder artikelen over uiteenlopende onderwerpen die hier direct mee te maken hebben, zoals parlementaire enquêtes, politieke berichtgeving in de media en het waarheidsgehalte van partijprogramma’s en verkiezingscampagnes. Ook wordt in het jaarboek aandacht besteed aan het debat in de Tweede Kamer voorafgaand aan de val van het kabinet.Zoals altijd bevat het jaarboek necrologieën, boekbesprekingen en een kroniek van het afgelopen parlementaire jaar.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

[{:name=>'Centrum voor Parlementaire Geschiedenis', :role=>'A01'}, {:name=>'Carla van Baalen', :role=>'B01'}] - Waarheidsvinding en waarheidsbeleving