George R.R. Martin - GoT 1 - Het Spel der Tronen (Special Bruna

Schrijver:
Titel: GoT 1 - Het Spel der Tronen (Special Bruna 2017) 1
ISBN: 9789021020846
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
Bijzonderheden: Conditie: Redelijk
Prijs: € 13,40
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Het boek 'Het Spel der Tronen' is het eerste deel van de epische fantasyserie 'Het Lied van IJs en Vuur' geschreven door George R.R. Martin. Het verhaal speelt zich af in het fictieve continent Westeros, waar verschillende adellijke families strijden om de macht over de IJzeren Troon.

In 'Het Spel der Tronen' worden we geïntroduceerd in een wereld vol politieke intriges, verraad en geweld. Het verhaal begint met de mysterieuze dood van Jon Arryn, de Hand van de Koning. Zijn dood zet een keten van gebeurtenissen in gang die de zeven koninkrijken van Westeros dreigen te verscheuren.

Het boek volgt verschillende personages, elk met hun eigen perspectief en verhaallijn. Eén van de belangrijkste personages is Eddard Stark, de heer van Winterfell en een van de meest gerespecteerde mannen in het rijk. Wanneer hij wordt benoemd tot de nieuwe Hand van de Koning, wordt hij meegezogen in een web van politieke intriges en machtsstrijd.

Daarnaast volgen we ook de belevenissen van Daenerys Targaryen, de laatste overlevende van het eens zo machtige Targaryen-geslacht. Ze wordt uitgehuwelijkt aan Khal Drogo, de leider van een nomadisch volk genaamd de Dothraki. Terwijl ze worstelt met haar nieuwe leven, ontdekt ze dat ze een bijzondere band heeft met de draken, die lang geleden uitgestorven waren.

Andere belangrijke personages zijn onder andere Tyrion Lannister, de slimme en sarcastische dwergzoon van het machtige Lannister-huis, en Arya Stark, de jonge dochter van Eddard Stark die haar eigen weg probeert te vinden in een wereld vol gevaren.

'Het Spel der Tronen' is een meeslepend verhaal vol plotwendingen en onverwachte gebeurtenissen. Martin staat bekend om zijn realistische en complexe personages, die allemaal hun eigen motieven en geheimen hebben. Het boek is rijk aan details en beschrijvingen, waardoor de wereld van Westeros tot leven komt.

Het boek is geschreven in een meeslepende en beeldende stijl, waardoor je als lezer volledig wordt ondergedompeld in de wereld van Westeros. Martin weet de spanning constant hoog te houden en laat je op het puntje van je stoel zitten.

'Het Spel der Tronen' is een must-read voor liefhebbers van epische fantasy. Het boek is het begin van een meeslepende serie die je niet meer loslaat. Het is een verhaal vol politieke intriges, verraad en avontuur, waarin niemand veilig is en niets is wat het lijkt.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

George R.R. Martin - GoT 1 - Het Spel der Tronen (Special Bruna 2017) 1