Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Visser, C. - Muziektherapeutische ervaringen. De genezende krac

Schrijver:
Titel: Muziektherapeutische ervaringen. De genezende kracht van klank en toon. Plus : Muziekvoorbeelden in een apart boek.
Uitgever: Christofoor
Bijzonderheden: Zeist, Christofoor. 1991. Soft cover. Good. l 135 pp. + 63 pp. In dit boek geeft Carolien Visser een omvattend beeld van de mogelijkheden voor mensen die gestoord zijn in hun ontwikkeling, en via het gebied van de muziektherapie op antroposofisch...
Prijs: € 14,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Muziektherapeutische ervaringen. De genezende kracht van klank en toon. Plus : Muziekvoorbeelden in een apart boek. Zeist, Christofoor. 1991. Soft cover. Good. l 135 pp. + 63 pp. In dit boek geeft Carolien Visser een omvattend beeld van de mogelijkheden voor mensen die gestoord zijn in hun ontwikkeling, en via het gebied van de muziektherapie op antroposofische wijze geholpen kunnen worden. Het tweede boek biedt een ruime keuze uit de vele melodietjes, liedjes en motieven die tijdens haar werk zijn ontstaan.
Verder lezen

PSWELOVEYOU uit Werkendam

zakelijk

Logo PSWELOVEYOU

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Visser, C. - Muziektherapeutische ervaringen. De genezende kracht van klank en toon. Plus : Muziekvoorbeelden in een apart boek.