Turkse Zuidkust

Schrijver:
Titel: Turkse Zuidkust
ISBN: 9789018033736
Uitgever: ANWB
Bijzonderheden: Als nieuw
Prijs: € 2,50
Verzendkosten: € 6,50 (binnen Nederland)
Meer info:
ANWB Extra reisgids Turkse zuidkust - Turkije
Ontdek de Turkse zuidkust met de compacte reisgids ANWB Extra Turkse zuidkust!
De Turkse zuidkust is een van de boeiendste regio's aan de Middellandse Zee. Kilometers lange stranden strekken zich uit met op de achtergrond de hoge bergketens van het Taurusgebergte.
De ANWB Extra reisgids Turkse zuidkust biedt naast veel praktische tips over campings, vakantiehuizen, hotels en vervoer ook 15 inspirerende bezienswaardigheden die je niet mag missen. Zoek schilpadden aan de stranden van Dalyan en Kaunos, bezoek het huis van Sint Nicolaas in Myra of struin door de oude stad van Antalya.

Deze kleine reisgids past gemakkelijk in de handtas en heeft een handige uitneembare kaart met daarop de beste tips voor overnachten, winkelen, eten en drinken en uitgaan.

ANWB Extra is de succesvolste reisgidsenserie van Nederland! Met al meer dan 5 miljoen gidsen verkocht over 108 titels, biedt deze serie een reisgids voor nagenoeg iedere denkbare bestemming.
Verder lezen

Books4Life Tilburg uit Tilburg

zakelijk

Logo Books4Life Tilburg

Books 4 Life exploiteert winkels in tweedehands boeken voor het goede doel, gerund door vrijwilligers. Books 4 Life heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. En in Oostenrijk in Graz en Wenen.
Meer informatie vindt u op www.books4lifetilburg.nl. Op deze site staat beschreven welke goede doelen Books 4 Life Tilburg steunt. Ook kunt u er lezen hoe u boeken kunt schenken en kopen en hoe u vrijwilliger of sponsor kunt worden.
e-mailadres: info@books4lifetilburg.nl
telefoon: 013-4663680
bezoekadres winkel:
Gebouw C, Kamer 045
op de Universiteit van Tilburg,
Warandelaan 2,
5037 AB Tilburg
Verder lezen

De verkoper zal binnen 4 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.