J.J. Westerbeek-van Eerten - Westerbeek van Eerten B.Jzn., J.J.

Schrijver:
Titel: Westerbeek van Eerten B.Jzn., J.J.-Door geloof tot aanschouwen
Uitgever:
Bijzonderheden: Door geloof tot aanschouwen door J.J. Westerbeek van Eerten B.Jzn., Dienaar des Woords bij de Gereformeerde Kerken, o.a. te Kampen.  In het Woord vooraf zegt ds. Westerbeek van Eerten: Om aan mijne reisgenooten naar de eeuwigheid, sommige stukken...
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Door geloof tot aanschouwen door J.J. Westerbeek van Eerten B.Jzn., Dienaar des Woords bij de Gereformeerde Kerken, o.a. te Kampen. 
In het Woord vooraf zegt ds. Westerbeek van Eerten: Om aan mijne reisgenooten naar de eeuwigheid, sommige stukken van ons dierbaar geloof te herinneren en op eenige vragen het licht des Woords te laten vallen, schreef ik deze artikelen. Dat ze door den Heere worden gezegend is de bede van den Schrijver. 
Achtereenvolgens worden de volgende onderwerpen behandeld: Geloof, Bekeering, Bidden, De dood en wat dan?
Dr. K. Schilder zei over ds. Westerbeek van Eerten: In de lijn van de Doleantie stond ds. J.J. Westerbeek van Eerten die, stammend uit een oud hervormd predikantengeslacht, in 1886 met de Doleantie was meegegaan. Hij diende de Kamper gemeente van 1893 tot 1924.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

J.J. Westerbeek-van Eerten - Westerbeek van Eerten B.Jzn., J.J.-Door geloof tot aanschouwen