Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Deborah Raney - Raney, Deborah-Vaderliefde

Schrijver:
Titel: Raney, Deborah-Vaderliefde
ISBN: 9789029718394
Uitgever:
Bijzonderheden: Vaderliefde, een roman van Deborah Raney, een Amerikaanse romanschrijfster die al diverse prijzen op haar naam heeft staan.  Terwijl Wade zijn aandacht en zorg aan de kinderen besteedt, ontdekt hij dat de manier waarop zij met hun verdriet omgaan...
Prijs: € 6,50
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Vaderliefde, een roman van Deborah Raney, een Amerikaanse romanschrijfster die al diverse prijzen op haar naam heeft staan. 
Terwijl Wade zijn aandacht en zorg aan de kinderen besteedt, ontdekt hij dat de manier waarop zij met hun verdriet omgaan hem helpen om zelf staande te blijven. Totdat de biologische vader van de kinderen, die Starr destijds mishandelde, komt opdagen en de voogdij over de kinderen opeist. Wade maakt zich klaar voor het gevecht van zijn leven. Lukt het Wade om de rechter ervan te overtuigen dat zijn liefde voor de kinderen groter is dan die van hun vader?
Deborah Raney heeft al diverse prijzen gewonnen voor haar romans, onder andere een RITA-Award.
Ze heeft vier volwassen kinderen en woont met haar man in Kansas. Naast het schrijven adviseert ze ook andere Amerikaanse romanschrijvers.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Deborah Raney - Raney, Deborah-Vaderliefde