L. Vogelaar - Vogelaar, L.-Roept Zijn weldaan uit

Schrijver:
Titel: Vogelaar, L.-Roept Zijn weldaan uit
ISBN: 9789055515080
Uitgever:
Bijzonderheden: Roept Zijn weldaân uit, schetsen en verhalen uit de geschiedenis van de Gereformeerde Gemeenten, door L. Vogelaar.  Deze bundel opstellen bevat een aantal op zichzelf staande schetsen over elementen uit de geschiedenis van de Gereformeerde Gemee...
Prijs: € 8,50
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Roept Zijn weldaân uit, schetsen en verhalen uit de geschiedenis van de Gereformeerde Gemeenten, door L. Vogelaar. 
Deze bundel opstellen bevat een aantal op zichzelf staande schetsen over elementen uit de geschiedenis van de Gereformeerde Gemeenten in Nederland, België en Noord-Amerika.
Herinneringen van ds. P. Blok, geschiedschrijving van de evangelisatie in België toen de evangelisten W. van Kranenburg en G.H. Kievit daar werkten, kernachtige citaten van A.J. Kersten, het ontstaan van de psalterbundel van de Amerikaanse gemeenten, een unieke verzameling brieven aan ds. D. Janse, en Eerste Kamerlid G. van den Berg vertelt een aantal kerk- en partijhistorische herinneringen, onder meer aan ds. G.H. Kersten en ds. R. Kok.
In de bijlage is een aantal gegevens, uit verschillende kerkverbanden, overzichtelijk geordend. Ze vormen een samenvatting van het vele onderzoek dat kleine-historici in de loop der jaren hebben verricht.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

L. Vogelaar - Vogelaar, L.-Roept Zijn weldaan uit