Nellie Vermaat - Vermaat, Nellie-Niemand weet waarom

Schrijver:
Titel: Vermaat, Nellie-Niemand weet waarom
ISBN: 9789033628108
Uitgever:
Bijzonderheden: Niemand weet waarom van Nellie Vermaat is een jeugdboek voor de leeftijd vanaf 12 jaar waarin het thema 'geweld' centraal staat.  Molly schrijft graag. Later wil ze journalist worden of kinderboeken gaan schrijven. Haar eerste verhaal is al af. H...
Prijs: € 4,50
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Niemand weet waarom van Nellie Vermaat is een jeugdboek voor de leeftijd vanaf 12 jaar waarin het thema 'geweld' centraal staat. 
Molly schrijft graag. Later wil ze journalist worden of kinderboeken gaan schrijven. Haar eerste verhaal is al af. Het gaat over wat er is gebeurd, op school en thuis. Verdrietige dingen. Over de ruzies waar niemand iets van begreep. Over Theo, Molly's broer, die in elkaar werd geslagen en in het ziekenhuis terechtkwam. Over Machteld, die ze altijd saai vond. En over het plan voor het nieuwe Maaiveld, een Maaiveld zonder ruzies en vechtpartijen.
Misschien heb jij ook wel eens met ruzie of geweld te maken. Nellie Vermaat laat in dit verhaal zien dat geweld zomaar kan ontstaan. Voor je het weet loopt het uit de hand. Maar jij hoeft niet de machteloze toeschouwer te zijn! Je kunt meehelpen om je omgeving te veranderen!
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Nellie Vermaat - Vermaat, Nellie-Niemand weet waarom