Ina Mennegat - LEF!

Schrijver:
Titel: LEF!
ISBN: 9789463232289
Taal: Nederlands
Uitgever: Boekengilde
Bijzonderheden: 2018, lichte gebruissporen aan de kaft, met mooie glossy kaft!
Prijs: € 17,50
Verzendkosten: € 4,25 (binnen Nederland)
Meer info:
Leiderschapsspecialist Ina Mennegat moedigt je aan om meer lef te tonen op persoonlijk vlak, in de organisatie en de maatschappij. Neem het heft in eigen hand en versterk de energie, productiviteit en creëer beweging. Ze geeft je op een energieke en humoristische wijze verhalen mee om in rond te dwalen. Ze stelt vragen waar je over na kan denken, inzichten in jezelf en in relatie tot de ander. Ook leert ze je te gaan leven zoals een kind dat doet; met open ogen door het leven blijven gaan. Dat begint met een doel waar veel lef voor nodig is. En laat dat nou net het enkelvoud van leven zijn. ‘Lev’ is ook het Hebreeuwse woord voor ‘hart’. Ik spring met een open hart de wereld in! En Ina wenst jou ook een enerverende sprong toe.

“Je kan maar beter in het diepe springen want het ondiepe doet pijn. Ina legt de kern bloot achter Lef, vanuit weerstand altijd blijven experimenteren, blijven spelen. Op het veld, in je team en thuis.”
Marc Lammers (voormalig bondscoach Nederlands dameshockeyteam)

“In dit boek veroorzaakt Ina verwarring en chaos, inspireert je en creëert beweging zodat je los komt van wat je belemmert, vol energie op pad naar je eigen ik.”
Remco Claassen ( trainer, spreker en bestseller auteur)

Over de auteur
Ina Mennegat is een rebelse trainer, coach en interim manager. Ze schrijft al jaren over het leven van alledag en richt zich daarnaast op leiderschap, persoonlijke ontwikkeling en teambuilding. Organisaties in beweging brengen is haar doel.
Kijk voor meer info op www.darebeweegt.nl.

“Het boek dat je in handen hebt is een echt Ina-boek. Ik ken Ina als enorm energiek, enthousiast, leergierig, impulsief, hulpvaardig en soms een tikje vermoeiend. Die enorme energie zit ook in dit boek. Een boek vol wijsheid, humor, rijkdom en lessen. Laat Ina je meenemen en geniet van wie zij is en wat ze je te vertellen heeft.”
Jaco van der Schoor (auteur, van meerdere managementboeken en teamontwikkelaar)
Verder lezen

Het Viooltje uit Almelo

particulier
Let op!!! Het (bestel)bericht van Boekwinkeltje het Viooltje kan in Uw spam box belanden. Graag even checken, indien geen bericht is ontvangen.
Verzendkosten volgens het tarief van post.nl binnen Nederland.
Esoterie-Streekboeken Twentse-Achterhoekse-Kinderboeken-Avi kinderleesboek(en) Lemniscaat, Christofoor enz. Handwerkboeken-Dierenboeken-Bladmuziek-en vele andere onderwerpen!

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ina Mennegat - LEF! Ina Mennegat - LEF!

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Het Viooltje

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Het Viooltje
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Het Viooltje een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Het Viooltje vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Het Viooltje kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.