Esther Wienese - Het Rotterdamse dakenboek

Schrijver:
Titel: Het Rotterdamse dakenboek
ISBN: 9789462084186
Uitgever: nai010 uitgevers/publishers
Bijzonderheden: Als nieuw
Prijs: € 14,50
Verzendkosten: € 6,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Rotterdam heeft de meeste platte daken van Nederland. Mede en gevolg van de wederopbouw na het bombardement op 14 mei 1940. 14,5 miljoen vierkante meter plat dak waarvan 1 km2 in het centrum ligt smachtend te wachten op invulling.Het Rotterdamse Dakenboek is een informatief en inspirerend boek over wat er allemaal al wordt gedaan met platte daken in Rotterdam en wat de ambities in de stad zijn. In het boek komen visionairs vanuit verschillende specialismen en aandachtsgebieden aan het woord over de rol van het dak in de toekomstige stad. Met ruim 30 voorbeelddaken laat het zien hoe Rotterdam nu al daken gebruikt voor wonen, werken en recreƫren (rood), opvang van regenwater (blauw), natuur (groen) en energie (geel). Ook geeft het boek een doorkijkje naar toekomstige stadsontwikkelingen. Het boek wordt uitgegeven door NAI010 Publishers en in de derde week van november 2017 gelanceerd tijdens het Binnenstadsymposium met als thema Daken.
Verder lezen

Books4Life Tilburg uit Tilburg

zakelijk

Logo Books4Life Tilburg

Books 4 Life exploiteert winkels in tweedehands boeken voor het goede doel, gerund door vrijwilligers. Books 4 Life heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. En in Oostenrijk in Graz en Wenen.
Meer informatie vindt u op www.books4lifetilburg.nl. Op deze site staat beschreven welke goede doelen Books 4 Life Tilburg steunt. Ook kunt u er lezen hoe u boeken kunt schenken en kopen en hoe u vrijwilliger of sponsor kunt worden.
e-mailadres: info@books4lifetilburg.nl
telefoon: 013-4663680
bezoekadres winkel:
Gebouw C, Kamer 045
op de Universiteit van Tilburg,
Warandelaan 2,
5037 AB Tilburg
Verder lezen

De verkoper zal binnen 4 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.