Uitgegeven met toestemming van de directie der "Staatsmijnen in Limbur

Schrijver:
Titel: Het zwarte goud van Zuid-Limburg
Taal: Nederlands
Uitgever: Atelier voor moderne leermiddelen “Amel”, Rotterdam 1931
Bijzonderheden: Oblong uitgave 28,5 x 21 Cm.., Zwart papieren omslag met gouden letters en decoratie, 50 Pagina's + ingeplakte enveloppe met nogmaals alle afbeeldingen
Prijs: € 50,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Zeldzame uitgave voor gebruik in L.O. en U.L.O. Veel illustraties van de mijnbouwgeschiedenis in Nederland en de toepassing van mijnbouwtechnieken, ook nog eens in ingeplakte enveloppe los bijgevoegd. Deze enveloppe is bij de randen versleten, verder is het boek in uitstekende staat.
Stempel en opdracht op eerste pagina.
Verder lezen

Villa Johanna

particulier

Villa Johanna uit Driebergen-Rijsenburg

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Uitgegeven met toestemming van de directie der "Staatsmijnen in Limburg" te Heerlen - Het zwarte goud van Zuid-Limburg Uitgegeven met toestemming van de directie der "Staatsmijnen in Limburg" te Heerlen - Het zwarte goud van Zuid-Limburg Uitgegeven met toestemming van de directie der "Staatsmijnen in Limburg" te Heerlen - Het zwarte goud van Zuid-Limburg Uitgegeven met toestemming van de directie der "Staatsmijnen in Limburg" te Heerlen - Het zwarte goud van Zuid-Limburg

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Villa Johanna

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Villa Johanna
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Villa Johanna een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Villa Johanna vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Villa Johanna kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.