Schillebeeckx o.p., Edward (prof.dr./priester) - MENSEN ALS VER

Schrijver:
Titel: MENSEN ALS VERHAAL VAN GOD
ISBN: 9789024415311
Taal: Nederlands
Uitgever: H. Nelissen Baarn z.j. (= 1989)
Bijzonderheden: Hardback, hardcover. Ingebonden, in lichtgrijs-kleurige linnen band, met zwart-letterindruk (rug). Met stofomslag. Pg's. 288. Conditie: zo goed als nieuw (zeker het boekblok)
Prijs: € 6,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Professor doctor Magister/ Dominicaan Edward C.F.A. Schillebeeckx, Antwerpen 12.11.1914 -

Iets uit de inhoud van het boek.
'Op grond van verleden en heden wil de auteur in dit boek de kerk op haar plaats zetten en tegelijkertijd de kerk de plaats geven die haar toekomt.

Het boek was oorspronkelijk bedoeld als ecclesiologisch derde deel van de destijds aangekondigde trilogie.
Het zou de afronding zijn van 'Jezus, het verhaal van een levende' (1974) en 'Gerechtigheid en liefde, genade en bevrijding' (1977). Dat is het ook geworden, maar niet vanuit de oorspronkelijk geplande benaderingswijze.
Sinds de jaren zeventig en tachtig is er in de rooms-katholieke kerk veel veranderd. De blijdschap tot die kerk te behoren, die sterk toenam tijdens het Tweede Vaticaans Concilie en de eerste jaren daarna, wordt het laatste decennium zwaar op de proef gesteld. Deze situatie noopte de auteur na heel wat studie zijn oorspronkelijke plan voor dit boek nogal fors te wijzigen. (...)'.

'WOORD VOORAF
Eens zou een jongetje gezegd hebben:
'mensen zijn de woorden waarmee God zijn verhaal vertelt'.

Dit kinderlijke gezegde is het thema van dit boek. (...).

Nijmegen op het hoogfeest van Sint-Dominicus, 8 augustus 1989
Edward Schillebeeckx o.p.
Verder lezen

jsgoodbook uit Zaltbommel

particulier

Logo jsgoodbook

Mocht u om welke reden dan ook moeite hebben met uw aankoop, neem dan allereerst contact op met de verkoper. Retournering is mogelijk, maar dan wel in en na overleg met de verkoper van het boek.
Het geleverde boek blijft eigendom van de verkoper tot het moment dat het koopbedrag op zijn bankrekening is bijgeschreven (betaling na de ontvangst; de nota is in het verzonden boek gesloten).
Wat betreft de verzendkosten zie de POSTnl-tarieven.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Schillebeeckx o.p., Edward (prof.dr./priester) - MENSEN ALS VERHAAL VAN GOD Schillebeeckx o.p., Edward (prof.dr./priester) - MENSEN ALS VERHAAL VAN GOD Schillebeeckx o.p., Edward (prof.dr./priester) - MENSEN ALS VERHAAL VAN GOD Schillebeeckx o.p., Edward (prof.dr./priester) - MENSEN ALS VERHAAL VAN GOD Schillebeeckx o.p., Edward (prof.dr./priester) - MENSEN ALS VERHAAL VAN GOD Schillebeeckx o.p., Edward (prof.dr./priester) - MENSEN ALS VERHAAL VAN GOD

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij jsgoodbook

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met jsgoodbook
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en jsgoodbook een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van jsgoodbook vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • jsgoodbook kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.