Jane Green - Zomeravonden

Schrijver:
Titel: Zomeravonden
ISBN: 9789022550991
Uitgever: Boekerij
Bijzonderheden: Als nieuw
Prijs: € 3,50
Verzendkosten: € 6,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Een strandhuis, acht onbekenden, een onvergetelijke zomer. Nan, die in haar huis boven aan de kliffen woont, staat bekend als zonderling. Het kan haar niet schelen wat mensen denken. Als de buren niet thuis zijn, waarom zou ze dan niet naakt in hun zwembad liggen of hun bloemen plukken? Het bevalt haar prima. Maar als haar geld op raakt en ze haar geliefde huis dreigt te verliezen, is het tijd voor verandering. Ze zet een advertentie: kamers te huur voor het zomerseizoen, karakteristiek strandhuis. Zodra de huurders zich beginnen te melden, komt haar huis langzaam tot leven. Nan krijgt er een compleet nieuwe â en zeer gevarieerde â familie bij. Ook haar zoon komt thuis voor de zomer. Maar dan gooit een onverwachte gast ieders leven overhoop.
Verder lezen

Books4Life Tilburg uit Tilburg

zakelijk

Logo Books4Life Tilburg

Books 4 Life exploiteert winkels in tweedehands boeken voor het goede doel, gerund door vrijwilligers. Books 4 Life heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. En in Oostenrijk in Graz en Wenen.
Meer informatie vindt u op www.books4lifetilburg.nl. Op deze site staat beschreven welke goede doelen Books 4 Life Tilburg steunt. Ook kunt u er lezen hoe u boeken kunt schenken en kopen en hoe u vrijwilliger of sponsor kunt worden.
e-mailadres: info@books4lifetilburg.nl
telefoon: 013-4663680
bezoekadres winkel:
Gebouw C, Kamer 045
op de Universiteit van Tilburg,
Warandelaan 2,
5037 AB Tilburg
Verder lezen

De verkoper zal binnen 4 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.