Vriens, Jacques - Meester Jaap maakt er een puinhoop van (Meest

Schrijver:
Titel: Meester Jaap maakt er een puinhoop van (Meester Jaap #4)
ISBN: 9789026995859
Taal: Nederlands
Uitgever: Van Holkema & Warendorf
Bijzonderheden: 2002, hardcover, goed exemplaar
Prijs: € 6,95
Verzendkosten: € 4,20 (binnen Nederland)
Meer info:
In de klas van meester jaap wordt veel geleerd, maar dan wel op een originele manier. Als bij aardrijkskunde het hoofdstuk industrie aan de beurt is, bedenkt meester jaap een appelmoesfabriek waar ieder kind aan mee moet werken. En als een kubieke decimeter water niet in een literfles past, mag de meester ter plekke nat gegooid worden. Maar meester jaap zorgt er ook voor dat er niet gepest wordt. En dat de kinderen respect hebben. voor elkaar. Het is regelmatig een puinhoop in de klas van meester jaap, maar wel een leuke!
Verder lezen

Ann d'er Winkel

zakelijk

Ann d'er Winkel uit Driebergen-Rijsenburg

Logo Ann d'er Winkel

De getoonde portokosten bij het boek zijn de portokosten per bestelling in Nederland voor thuisbezorging. Bestellingen worden, na betaling, verstuurd tijdens openingsdagen. Portokosten worden per bestelling gerekend en niet per boek. Ophalen in Driebergen is ook mogelijk (graag vermelden bij bestellen) Retourkosten voor koper. Kijk bij www.annderwinkel.nl voor meer informatie.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Vriens, Jacques - Meester Jaap maakt er een puinhoop van (Meester Jaap #4) Vriens, Jacques - Meester Jaap maakt er een puinhoop van (Meester Jaap #4)