Esther Leeuwrik - Ergens

Schrijver:
Titel: Ergens
ISBN: 9789051163810
Uitgever: De Vier Windstreken
Bijzonderheden: Als nieuw
Prijs: € 2,50
Verzendkosten: € 6,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Eva had besloten om weg te gaan. Omdat ze altijd al nieuwsgierig was geweest naar Nergens, wilde ze daar graag naartoe. Eerst stonden er pijlen op de weg die ze kon volgen, maar na een tijdje kreeg ze het gevoel dat ze nergens meer naartoe ging... Juist op dat moment opende zich een heel nieuwe wereld voor Eva, want ze kwam in een hal met allerlei voorwerpen, dieren én mensen die waren kwijtgeraakt. Sommige verdwenen weer, omdat ze gevonden werden. Maar wat gebeurde er als je voor altíjd was kwijtgeraakt? Dan was je toch nog wel ergens?Een ontroerend, fantasievol prentenboek over de zoektocht naar een plek waar je je thuis voelt, en de bijdrage die liefde en vriendschap hieraan kunnen leveren.
Verder lezen

Books4Life Tilburg uit Tilburg

zakelijk

Logo Books4Life Tilburg

Books 4 Life exploiteert winkels in tweedehands boeken voor het goede doel, gerund door vrijwilligers. Books 4 Life heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. En in Oostenrijk in Graz en Wenen.
Meer informatie vindt u op www.books4lifetilburg.nl. Op deze site staat beschreven welke goede doelen Books 4 Life Tilburg steunt. Ook kunt u er lezen hoe u boeken kunt schenken en kopen en hoe u vrijwilliger of sponsor kunt worden.
e-mailadres: info@books4lifetilburg.nl
telefoon: 013-4663680
bezoekadres winkel:
Gebouw C, Kamer 045
op de Universiteit van Tilburg,
Warandelaan 2,
5037 AB Tilburg
Verder lezen

De verkoper zal binnen 4 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.