Toonder, Jan Gerhard, Toonder, Marten (illustratie stofomslag)

Schrijver:
Titel: Gevecht om genade / MET STOFOMSLAG
Taal: Nederlands
Uitgever: De Bezige Bij, Amsterdam
Bijzonderheden: gebonden, met stofomslag, 1948, 1e druk, met antwoordkaartje
Prijs: € 40,00
Verzendkosten: € 7,65 (binnen Nederland)
Meer info:
zie ook de andere Marten Toonder (bekend van Tom Poes en heer Bommel) gerelateerde items die ik aanbied uit verzameling! Dit boek komt uit een topverzameling van onder andere oude boeken met illustraties en stofomslagen van Marten Toonder....

Gevecht om genade
Door Jan Gerhard Toonder
1e druk MET het zeldzame stofomslag er nog omheen!!!! Stofomslag illustratie van de hand van Marten Toonder
Het stofomslag is zeldzaam te noemen, want die ontbreekt eigenlijk altijd bij een dergelijk boek en is ondanks wat gebruiksspoortjes nog in een zeer goede en verzamelwaardige staat.

Sla uw slag voor de toevoeging aan uw verzameling van een mooi bijzonder werk van Toonder!

Zie de foto's svp voor de staat.
Verder lezen

Toonder verzameling

particulier

Toonder verzameling uit Dordrecht

Via deze weg verkoop ik een deel van mijn Marten Toonder verzameling. Ik ben mij namelijk aan het specialiseren binnen deze verzameling en ook vanwege ruimtegebrek kan ik niet alles meer goed kwijt. Hier is dus uw kans om bijzondere of leuke verzamelobjecten te scoren uit een interessante collectie!
SLA UW SLAG!!!!!!

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Toonder, Jan Gerhard, Toonder, Marten (illustratie stofomslag) - Gevecht om genade / MET STOFOMSLAG Toonder, Jan Gerhard, Toonder, Marten (illustratie stofomslag) - Gevecht om genade / MET STOFOMSLAG Toonder, Jan Gerhard, Toonder, Marten (illustratie stofomslag) - Gevecht om genade / MET STOFOMSLAG Toonder, Jan Gerhard, Toonder, Marten (illustratie stofomslag) - Gevecht om genade / MET STOFOMSLAG Toonder, Jan Gerhard, Toonder, Marten (illustratie stofomslag) - Gevecht om genade / MET STOFOMSLAG

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Toonder verzameling

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Toonder verzameling
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Toonder verzameling een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Toonder verzameling vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Toonder verzameling kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.